tips på viktnedgång Brittisk farce frustrerande dum

mat viktminskning Brittisk farce frustrerande dum

Varning: försök inte producera en man, två guvnorer om du inte har någon så underbart begåvad som Andrew McNee i rollen som titulär en man. Du behöver någon som kan göra en dubbelkörning, en trippelkaka, flera somersaults, överleva många sparkar till skrotet, slag mot solar plexus och pratfalls aplenty. Och det är inte allt. I Francis roll måste McNee äta sitt ansikte, kräkas, fis och på öppningsnatt kunna hämta takten när någon i publiken erbjöd honom en halv ätit smörgås. McNee förlorade den till absolut glädje för alla: en av dessa härliga stunder när den fjärde väggen verkligen verkligen kommer ner.

Så får du det. Detta är farce, en modern brittisk dishing upp av Richard Bean från Carlo Goldoni s 1743 italienska farce A Servant of Two Masters. Bean sätter den i Brighton, 1963.

Men One Man, Two Guvnors är en konstig hybrid av commedia dell ‘arte och musikhallunderhållning (med ett fyrastjärnigt band på musik som komponeras av Grant Olding under Anton Lipovetskys musikaliska riktning). Varje medlem av bandet (Lipovetsky, Scott Perrie, Spencer Schoening och Matthew J. Baker) spelar också flera roller i stycket. I en turnabout tar de flesta av aktörerna en solo på ett instrument, inklusive ett xylofoniknande instrument och en förvirring av cykelhorn. Andrew Cownden blåser en medelharmonik, även om den är så bra, det kan vara faked (men det är inte).

Kort sagt, One Man, Two Guvnors är en show som kommer att glädja många och frustrera andra att distrahera. Markera mig som frustrerad. Under David Mackays riktning är det verkligen svårt att komma in i första hand. Vem är dessa människor och var är de? Om det är ett vardagsrum, är det konstigt: två soffor, en öppen spis, över vilken hänger ett stort porträtt av drottning Elizabeth II. De brittiska accenterna gör det svårt att förstå vad som händer och, som Goldoni’s original, är tomten galen: Rachel (Celine Stubel) är klädd som en kille för att ta reda på vem som mördade hennes tvillingbror Rosco. Rosco var förlovad för att gifta sig med Pauline, så när Rachel, som låtsas att vara Roscos identiska tvillingbror, dyker upp, finner Pauline sig för att vara gift med Rachel / Roscos tvillingbror. Eller något sådant. Mycket är gjord av precis vad exakt är en identisk tvilling ett koncept om vilket alla, med undantag för Rachel tycks vara dimmiga. Allan (Ryan Beil), en skulle vara skådespelare, och Pauline är kär, men hålls ifrån varandra av Paulines far (Gerry Mackay). Bra sorg, behöver vi verkligen det här?

Om tomten är dum och det är vad som är för att hindra dig från att lämna avbrott? McNee, helt avkopplat, kommer trots allt mat han måste äta i det mycket utdragna hotellmatsal scenen gå ner i vikt med alla hans fantastiskt energetiska shenanigans. Beil är alltid värt att titta på och här är han orolig, okej, jag är en slags karaktär som med en deadpan-leverans levererar några av spelets roligaste linjer. Kvinnornas roller, med undantag av Rachel / Rosco s tvilling, är inte riktigt stor men spelas utmärkt av Lauren Bowler (som dumb blonde Pauline) och Cailin Stadnyk (lika välutrustade, sexiga Dolly). Stubel, som Rachel, är jättebra i en slags kuk på promenadens sätt, men rollen är nötter.

Kvällens överraskning är Cownden som är helt fantastisk som Alfie, en vit, snyggt gammal gammal timer, som tar mycket straff med en cricketbat i huvudet.

Men helt och hållet är One Man, Two Guvnors en hunds frukost som trots allt fick en stående ‘O’ på öppningsnatten. Med loonien som uppenbarligen i fritt fall måste publiken vara hungrig för något att skratta på.
tips på viktnedgång Brittisk farce frustrerande dum