träning gå ner i vikt Brittany Boyer

gått ner i vikt blogg Brittany Boyer

Bretagne har alltid haft en passion för nyheter och meteorologi. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Penn State University. Hon har även en doktorsexamen i operativ meteorologi från Mississippi State University.

Därifrån tog hon sitt nästa steg till en lokal tv-station som nyhetsreporter. Bretagne arbetade för WJAC TV i DuBois, Pa. I två år som stationerna i norra tierreporteren och fyllde i väderankare.

Kommer till WNEP TV var ett tillfälle för Bretagne att fortsätta sin karriär i nyheter och väder medan han var närmare familj.

Bretagne är en ivrig skidåkare och fitnessentusiast. Hon tycker också om att resa, laga mat och spendera tid utomhus.

BLOOMSBURG Det mitten av dagen och fakultetsmedlemmarna plockar utanför Carver Hall på Bloomsburg University. På en vanlig dag skulle många av dem vara i klassrumsundervisningen, men idag är de i strejk och kämpar för ett rättvist kontrakt. inte fakulteten som sade att förhandlingar var över. Det var det statliga systemet som lämnade bordet, sade professor Terry Riley. Det är ett av 14 statligt ägda universitet med fakultet som kunde slå onsdag morgon. Hittills har det inte skett någon överenskommelse mellan Pennsylvania State System of Higher Education och fackföreningen som representerar fakulteten. Enligt Association of Pennsylvania State College University Faculties har mer än 5000 lärare och tränare arbetat med ett utgått kontrakt för 476 dagar. I stället för att bara se Trump fick de Trump och en mycket mindre version av presidentkandidaten. Han skulle se ut som Donald Trump. Han är faktiskt mycket för snygg. Du är väldigt snygg, sade Donald Trump måndag kväll i Wilkes Barre Township. Trump låsta ögon med den lilla tot med lite hjälp från publiken. Från dekorationerna till växterna har affären nära Clarks Summit allt fallit. Vad som kommer med höst är svalare temperaturer och kallare luft är på väg för måndagskväll. verkligen som fall. Det är väldigt trevligt hur träden förändras och allt det, men det är väldigt kallt, sade Lily Lindamin. I mer än ett sekel har familjeföretaget producerat en mängd olika äpplen strax utanför Laceyville. En typisk säsong varar fram till december, men i år går det mycket kortare. Jag fick det idag och du fick chansen att komma och få det idag, du borde nog komma och få det idag. Guvernören Tom Wolf meddelade ett bidrag på 3 miljoner dollar för att hjälpa Lackawanna College att expandera sina klassrum och labbutrymme till lediga fastigheter på Adams Avenue i Scranton. miljoner att investera i Scranton, 3 miljoner dollar att investera i utbildning i våra barn, 3 miljoner dollar att investera i bra jobb, bra betalande jobb. Detta är verkligen en underbar sak, sade guvernör Wolf. Gov. Från och med i helgen kommer det att bli en ny 40 procent skatt. Det kommer att påverka alla vapingprodukter, inklusive elektroniska cigaretter som säljs i vapsaffärer. Även om den nya skatten är en färdig affär, försöker en lagstiftare ändra saker för framtiden. Rep. Det var det sista försöket att få studenterna registrerade att rösta. På denna National Voter Registration Day stoppade dussintals studenter vid evenemanget. Vissa elever var där för att ändra sin röstregistreringsadress. Andra studenter förbereder sig för att rösta för första gången. letar efter förändring i samhället, förändring i skolan, förändring i politik, sade Tyshawn Walker. Under åren har flera golffiskare gått på fairways, inklusive fyra-tiden Masters champion Arnold Palmer. var killen som tog golf till en helt annan nivå tillbaka i 60 Han killen som ansvarar för tv. Hans karisma var till skillnad från någon Greg Wall of the Inn på Pocono Manor. Det har haft sin rättvisa andel av besökare genom åren. Bland de mest kända besökarna är den legendariska golfaren Arnold Palmer. Inuti Pocono Resort hittar du bilder av Palmer. Där en bild av Palmer att få sitt hår klippt när Shawnee brukade ha en frisör. Det finns också den välkända bilden av honom golf med skådespelaren Jackie Gleason 1960. Hem och företag förstördes efter att Susquehanna River steg till en rekord 43 fot vid Wilkes Barre. av husägare är borta. De flesta av dem kom aldrig tillbaka efter översvämningen, sa Simon Para från Johnny Auto Parts. Enligt tjänstemän i Luzerns län har åtminstone 250 bostäder slits ner sedan dess. Hundratals bostäder och fastigheter skadades som översvämningsvatten snabbt fyllde gatorna. typ av chockerande, varje år, för att tänka hur mycket tid har gått, sade Anne Bramblett. West Pittston Library var en av många fastigheter med omfattande översvämningsskador i Luzerne County. Det var verkligen som en tornado gick igenom biblioteket.
träning gå ner i vikt Brittany Boyer