vad ska man göra för att gå ner i vikt Brendan Fraser tyckte verkligen om att få vikt för ny film

kolhydratfri kost Brendan Fraser tyckte verkligen om att få vikt för ny film

Skådespelaren Brendan Fraser anländer till premiären för toppmötet underhållning och deltagare media ‘Furry Vengeance’ vid Bruin Theatre den 18 april 2010 i Westwood, Kalifornien. Han sa: Jag vet inte hur många pund jag har fått för att jag i mitt verkliga liv inte går på vågor. Jag tror inte på dem. Jag gillar en lögnare.

Fraser med co-star Brooke Shields (Getty)

behövde en större rumpa på grund av att det var mycket fysisk komedi. Jag kastas runt mycket i filmen. Men låt bara möta det, det är roligt. Barn älskar det. Vuxna älskar det. De gillar, titta!
vad ska man göra för att gå ner i vikt Brendan Fraser tyckte verkligen om att få vikt för ny film
Brendan Fraser har blivit fet.

Den 41-årige stjärnan kämpar för att flytta överflödig vikt sedan skottet avslutat, och hans kärlek till pizza hjälper inte sin sak.

Han tillade: behöver fortfarande komma närmare StairMaster för att förlora den paunchen. Jag gör dock ganska bra. När du väl kom dit, är det inte lätt att komma tillbaka. Trots att jag gjorde det för komedi, det är inte en ursäkt för det faktum att jag älskar att sylt pizza i halsen lika mycket som nästa kille. Jag kommer att vara 42 i december,
vad ska man göra för att gå ner i vikt Brendan Fraser tyckte verkligen om att få vikt för ny film
och jag kan bara sluta leva. ‘

I filmen spelar Brendan en fastighetsutvecklare som försöker bulldoze en skog men löper i trubbel när skogslevande varelser som bor där har andra idéer.