viktminskning recept Brev från bortom graven ger mannen tröst efter att fruen dör av cancer

hur man går ner i vikt snabbt Brev från bortom graven ger mannen tröst efter att fruen dör av cancer

MCFARLAND, Wis. En McFarland kvinna, som lider av metastatisk bröstcancer och presenterades i en News 3-historia i oktober, har dött, sa hennes familj.

‘Tänk inte att jag har förlorat för cancer. Eftersom cancer kan ha tagit nästan allt från mig, men det tog aldrig min kärlek eller mitt hopp eller min glädje ‘, sade brevet.’ Det var inte ett slag ‘det var bara livet, vilket ofta är brutalt slumpmässigt och orättvist, och det är helt enkelt hur det går ibland. Jag tappade inte, dammit. Hur jag levde i år med cancer är något jag anser vara en ganska stor seger. ‘

I oktober sade Heather McManamy att hon delar sin cancerhistoria eftersom hon ville öka medvetenheten om metastatisk bröstcancer som skiljer sig från andra bröstcancer och behovet av forskningsfonder.
viktminskning recept Brev från bortom graven ger mannen tröst efter att fruen dör av cancer