viktminskning tabletter Bruno Soltic kyrka

hur går man ner i vikt på en vecka Bruno Soltic kyrka

12 oktober 2010. Ortodoxa kyrkan Abilene. Regera eller Guds rike. Med Andlig formationsklass gick vi för att besöka ortodoxa kyrkan och medan vi var där blev inbjudna till en speciell tjänst på tisdagskvällen. Biskop som är ansvarig för detta är kom till stan. Jag har varit i ortodox kyrka i många länder och var intresserad av hur fungerar den här gamla kyrkan i USA. Liturgi var samma förväntar sig det olika språket och biskop Basel (stor kille med massiva skägg) pratade utmärkt engelska. Det är inte så vanligt att jag ser ortodoxa präster som talar engelska. Han predikade om tystnad och kontemplativ bön. Ämnet som jag har hört talas om sedan jag kom till Abilene (det känns som Abilene är som ett kloster). Efter tjänsten biskop kom ut, mycket jordnära kille, och presenterade sig. Till min förvåning talade han faktiskt några kroatiska som var trevligt att höra. De serverade mat efter det och hela samhället var mycket gästvänligt. Det var på utmärkt upplevelse av kyrkan. Jag godkänner inte alla ikonografi och någon del av teologin de representerar men det finns en god respekt gentemot kyrkan. Man kan känna respekten för Gud en gång till kyrkans byggnad. Ingen kom med bagels och kaffe. 2010. Grace Point kyrka. Ljus och mörker. Jag brukar gå till universitetskyrkan, men en av mina vänner bjöd mig att gå med henne till kyrkan. Hon var mycket upphetsad över den här kyrkan, som jag senare insåg att hon är över upphetsad om många saker i livet. Kyrkan är mycket blandad med majoriteten av afrikanska amerikaner. till och med dyrkan påminde mig om Hillsong Church (lotos av hög musik och barn hoppar runt som i en rock konsert). Efter låtarna kom predikanten och pratade om att ge 10% och de samlade pengarna. Det fanns några sånger mer och en timme lång predikan, med predikant som gick runt kyrkan och skär planter för att visa jesusord om att vara kopplad till roten. Efter predikan kom predikanten ut igen och började säga att kyrkan måste få förskott med pengar, och han bad om att medlemmarna skulle ge igen. Så inte bara 10% men mer. Jag är medveten om välståndsgospel men jag har aldrig stött på det personligen. Jag blev chockad över hela miljön,
viktminskning tabletter Bruno Soltic kyrka
och det var mitt första möte. och nu måste jag uppskatta kyrkan att jag ska gå lite mer. Andlig formationsklass. Omvandling. För vår andliga formationsklass hade vi valt 3 eller 4 andliga metoder som vi kommer att försöka träna till slutet av terminen. Det är inte obligatoriskt men det är mer av en sugestion Under klassen diskuterade vi vilka andliga övningar vi valde att göra. Professor frågade om någon valde tystnad för sin andliga träning och 80% av klassen höjde sina händer. Då frågade han om någon satte fasta som övning och bara en person lyfte handen upp. Dr Wray är ledsen att det är väldigt normalt att endast internationella studenter skulle snabbt. klass av 35 studenter, alla gudomliga och kristna ministrar och inte av dem övar fasta. Det låter chockerande och det är faktiskt väldigt sorgligt verklighet. Jesus innan han började sin tjänst spenderade han 40 i öknen som fastade, och när Satan kom för att testa honom, ledsade Jesus utan att äta mat i 40 dagar, att män inte lever av bröd ensam, utan av alla Guds ord. I Amerika idag har vi inte bara kristna som är överviktiga men pastorer och andliga ledare. Jag säger inte att man ska snabbt för att gå ner i vikt men snabbt för att lära sig självkontroll, och inte ens komma över till fetma.
viktminskning tabletter Bruno Soltic kyrka