2 veckors diet Berättelser för december 2013

rasa i vikt Berättelser för december 2013

Och ingen är värre att förutse min egen framtid än jag är. Just nu skulle jag säga att jag kommer att komma ihåg att göra några sittplatser innan jag går till jobbet på morgonen och har en förnuftig lunch. Verkligheten kommer sannolikt inte att läsa något sådant.

Först var förväntan att Blake Eddins skulle spela fotboll som sin pappa Liston, som spelade på Auburn som ett defensivt slut i början av 1970-talet. När det inte hänt, var det fortfarande hopp att den äldsta Eddins pojken skulle spela basket i Auburn. Det hände inte heller.

Regina Moore hade en dröm. Med hjälp av hennes döttrar och en vän, har hon gjort den visionen till liv i barnens bok Florida Peppermint går till skolan.

‘Vi döljer inte det faktum att vi är mycket hängivna kristna’, säger Moores dotter Angeletta Giles. ‘Herren talade till henne och gav henne namnet Florida Peppermint.’

Moore, en registrator vid Pulaski Heights Middle School, delade visionen med Giles, regissören i Hunter Christian Learning Academy och hennes andra dotter, Amy Cooper, som är vice rektor på Chicot Elementary School.

Fem tusen år av kinesisk civilisation anländer till Little Rock med besök från Shen Yun på Robinson Center Music Hall. Den extraordinära resan innehåller klassisk kinesisk dans tillsammans med en levande orkester med antika kinesiska instrument, bländande kostymer och underbara animerade bakgrunder. med biljetter $ 64,50,
2 veckors diet Berättelser för december 2013
$ 85, $ 107,50 och $ 138,50.

New Orleans är en stad som får mig att tänka att jag inte spenderar tillräckligt med tid i barer som dricker ensam. En man kan få mycket allvarligt tänkande gjort på det sättet. Denna speciella epifoni kom ihåg torsdagen före jul, när jag satt på en barstol på Harry s Corner nippar en Nola Brewing Blonde.

Dagen var sent på eftermiddagen. Jag var ensam i baren, förutom att en äldre jazzmusiker talade om euron och hans favorit parisiska kaféer med en följeslagare och bartendern. En vän reser söderut men var fortfarande en bra tre timmar bort. Min flickvän var inte i New Orleans till den följande dagen. Eftermiddagen och tidigt på kvällen var jag ensam. Det gjorde mig glad.

En del av denna nackdel uppstod från platsen. En del av det från att vara helt ensam. Ingen störde mig. Jag behövde inte leda eller följa en konversation. De enda orden jag talade i en timme var ‘Jag’ har en mer ‘och det var alltid en enda.

KVOTE AV DAGEN ‘Vid fem separata tillfällen har regeringen attackerat mig för att försöka döda mig. Vi bor i en riktig djungel här i Kongo, och det internationella samfundet kan inte tillåta detta att fortsätta.’ Joseph Mukunguila, en 66-årig pastor som kallas ‘profeten’, vars anhängare attackerade statens tv-station, flygplatsen och huvudmaktbasen i Kongos huvudstad Kinshasa, måndag innan de avvisas av landets militär

100 år sedan 31 december 1913 I kväll håller hela Argenta en klockafestival. Planer har gjorts av dussintals hushåll för fester och danser för att fira nyårets ankomst och för att se det gamla året avgår. Nästan alla i staden kommer att delta i de olika funktionerna, där de kommer att dansa eller spela spel tills det nya året kommer in. Sällan har Argenta som helhet övergått på en natt till en sådan upplevelse,
2 veckors diet Berättelser för december 2013
men som förberedelserna visar kommer ikväll en att vara länge ihågkommen. Vid varje hörn av staden ikväll kommer det att finnas en klockafestival.