bra mat för viktminskning Bigg Boss 7

gå ner i vikt räkna kalorier Bigg Boss 7

Utan att vara partisk och dumpa mina tidigare ogillar om Gauhar tror jag att hon var bäst under Commandos sista uppgift. Hon var den enda i huset som använde sin hjärna, till skillnad från Ajaj, som var den 1: a som hoppa och förhandla. Bra jobb Gauhar. För mig var den sämre spelaren under denna uppgift Kamya aka General Sahiba. Någon förklara vad som var behovet för en general att komma in i huset under attacken och det också, bara för att leverera medicinen för Pratyusha. Hon var den som gjorde sitt lag löst. Inte tvärt om. Sist men inte minst, Ajaj, 1: a, du försökte suga upp med Salman genom att spela Khan-kortet, fungerade inte, då försökte du sälja hårt att jag ska rocka huset när jag kom in, fungerade inte och igår lät du helt enkelt när du pratade med Pratyusha genom att säga att Sofia frågade dig att hemmet kommer din fru lever med dig. Hon sa inte det. Dude slutar slå under bältet. För mig är du Male Pratyusha. Du bör nu kallas Pajaj (Praryusha + Ajaj). Till exempel. Gauhar dint vill vara generell. kamya sa att hon skulle anta det. Gauhar visste det är en uppgift och det är du som reagerar. Ta till exempel den här kommandot, de lägger Kamya i en situation och frågar henne 2 bästa och 2 värsta som ‘Jale par namak Chidakadna’. En sak . I den sista nomineringen när Gauhar (som är först i Salmans träfflista) på något sätt släppts ur nominationen frågade Bigboss Elie att nominera någon. Det var helt klart att det var gauhar som kommer att nomineras av Elie.

av Pradeep 11/15/2013 8:56:11 AM

Det finns en lång lista över kongressledare bakom Narendra Modis framgångar

Rahuls inställning till valet var kollegialt, nästan som om han deltog i ett studentrådval och inte i ett LS-slag. Ett Time Warner Company. CNN och CNN-logotypen är registrerade varumärken för Cable News Network, LP LLLP,

visas med tillstånd. Användning av CNN-namnet och / eller logotypen på eller som en del av CNN IBN avviker inte från Cable News Networks immateriella rättigheter gentemot dem.
bra mat för viktminskning Bigg Boss 7