gå ner 5 kg på 1 vecka Bevisdieten

gå ner 5 kilo snabbt Bevisdieten

Vår 2 000 kalori diet full av näringsämnen fyllda livsmedel som kräver lite eller ingen förberedelse är perfekt för ammande mammor som vill gå ner i vikt. Frukost? Hela vete engelska muffin spridas med 1/2 tbs. jordnötssmör ? 1 Breakstone s Cottage Doubles (låg fetthaltost med fruktspridning)? 1 kopp (8 fl. Middag? 6 oz grillad kycklingbröst 1/2 kopp sautad spenat? Liten bakad sötpotatis med 2 tsk. Efter middagsprestation? Skinnig ko glasssmörgås, eller någon 100 150 kaloriandelskontrollerad efterrätt

Vår 1 500 kaloridiet, en modifierad version av 2000 kaloriplanen, är utmärkt för mammor som inte ammar och vill smyga. Frukost • Använd 1 msk jordnötssmör i stället för 1/2 tsk. Middag? Skär din portion kyckling från 6 till 4 oz.

Amning och fortfarande hungrig på 2000 planen? Din kropp kan behöva mer energi. Om du ‘hedrar dina hungersignaler (och inte bara äter för att klara tiden), lägg till kalorier gradvis i 100 kalorier stegvis och välja hälsosam mat som ökar ditt totala näringsintag och hjälper dig fortfarande att gå ner i vikt.

Prova dessa hälsosamma 100 kalori snacks:

1 stort äpple, päron, apelsin, banan12 morötter med 2 hektar. hummus30 druvor1 väska Orville Redenbacher s Mini Väskor Smart Pop popcorn1 bit snöost
gå ner 5 kg på 1 vecka Bevisdieten