gå ner i vikt matschema BHSN-spel i veckan

bra sätt att gå ner i vikt BHSN-spel i veckan

Armwood har gått perfekt 14 0 i statsfinalen var och en av de senaste tre åren. Men huvudtränaren Sean Callahan s Hawks har förlorat i mästerskapsspelet till Miami Central och deras mål den här säsongen är att komma tillbaka och vinna det. Deras chanser att rulla genom regelbunden säsong ser lovande ut med en bra samling offensiva vapen som du hittar i Sunshine State. Ohio State förbinder Brian Snead (1.227 rush yards, 17 TD i ’15) och NC State commit Erin Collins (1,130 meter från scrimmage, 12 totalt TD i’ 15) är en bra tandem i backfield med stor lekpotential. Armwoods passande spel får ett enormt boost med tillägget av junior quarterback Devin Black (1.826 pass yards, 14 total TD) från Lennard. Black har en laddad samling mottagare att kasta till, inklusive förra årets Armwood Star QB, Darrian ‘Pickles’ McNeal (1.238 rush yards, 36 totalt TD i ’15’). Hawksna ersätter alla fyra av deras startlinjespelare från förra säsongen, så de var stolta över att lägga till Jefferson-överföring Jabreel Stephens, som flyttar från defensivt slut till extern linebacker . Startsäkerhet Mehki LaPointe, som var bland de statliga ledarna med 10 avlyssningar förra säsongen, kommer att sakna en tid med knäskada. Men Hawksna känner sig fortfarande bekväma i gymnasiet med fyra seniorer i serien, däribland senior Nigel Graham (3 INT i ’15) som har flyttat från cornerback till fri säkerhet.

Manatee börjar sin strävan efter ett sjätte statsmästerskap med sju nya förrätter på brott och åtta nya förrätter på försvar. Lyckligtvis har orkanerna ett antal begåvade spelare som chomping på bit för att komma in och göra en inverkan. Colagiovanni (2500 pass yards, 32 totalt TD i ’15) är en av Tampa Bay-områdets bästa återkommande quarterbacks, men han är ifrågasättande för Armwood-spelet med en fotskada. Om Colagiovanni inte kan leka,
gå ner i vikt matschema BHSN-spel i veckan
stjärna senior bred mottagare Tarique Milton (855 mottagande varv, 8 TD i ’15) kommer att vara bakom mitt i mer av en Wildcat offensiv attack. Huvudcoach John Booth är upphetsad över hans nya springa tillbaka, blåmärken junior Joshua Booker, en överföring från Sarasota High School. Mottagare Jadan Robinson är en sällsynt freshman-starter på Manatee och kan vara en framtida superstjärnan. Hurricanesna kommer att se mycket annorlunda ut på försvaret än förra säsongen, men senior linebacker Garrett Ware (55 tacklar, 8 TFL, INT i ’15) kan vara i linje för en stor säsong efter att ha flyttat från utsidan till insidan. Junior cornerback Sir Williams är en speciell talang, medan senior säkerhet Jacob Main (48 tacklar, INT i ’15) är en fysisk spelare som kan flytta runt om orkanerna behöver honom till.

1. ÖVRIGA KONTINUESArmwoods senaste regelbundna säsongförlust var den 26 oktober 2012, i övertid på Plant (20 19). Hawksna tar en 31 spel regelbunden säsong vinststräcka till 2016. Armwood förlorade sin preseason klassiker på Plant on BHSN i augusti 2014 under strejken.

2. STYRK FRÅN ABOVEManatee styrka och konditionering coach Rich Lansky, som har varit med programmet som assistent sedan 2011, talar från erfarenhet. Lansky vann sin viktklass vid 1992 American Powerlifting Championships och fungerade som internationell tränare för USA Weightlifting från 1998 2007.

3. QUARTERBACK CLUBEvery Armwood börjar quarterback sedan 1995 har fått ett fotbollsstipendium. Förra årets quarterback, senior Darrian ‘Pickles’ McNeal, har redan förbundit sig till University of Arizona. I årets starter, junior Devin Black,
gå ner i vikt matschema BHSN-spel i veckan
har flera erbjudanden. Många av medlemmarna i denna ‘Quarterback Club’ har gått på att spela olika positioner på college.