gå ner i vikt piller Betweens som gav e-post till WikiLeaks

matschema för viktnedgång Betweens som gav e-post till WikiLeaks

WASHINGTON (CNN) USA: s intelligens har identifierat huruvida ryssarna brukade ge stulna e-postmeddelanden till WikiLeaks, enligt amerikanska tjänstemän bekanta med den klassificerade intelligensrapporten som presenterades för president Barack Obama på torsdagen.

I en Fox News-intervju tidigare i veckan nekade Wikileaks grundare Julian Assange att Ryssland var källan till läckta demokratiska e-postmeddelanden som styrde valet 2016 till nackdel för presidentens utvalda Donald Trump-rival, demokrat Hillary Clinton.

Under tiden har amerikanska underrättelser fått ny information efter valet som gav byråer ökat förtroende för att Ryssland utförde hacken och gjorde det delvis för att hjälpa Trump vinna.

Inkluderat i den nya informationen avlyssnade konversationer av ryska tjänstemän som uttryckte glädje hos Trump win. En annan tjänsteman beskrev några av meddelandena som gratulerande.

Tjänstemän sade att detta var bara en av flera indikatorer för att ge dem högt förtroende för både ryskt deltagande och ryska avsikter. Tjänstemän upprepade att det inte finns någon enda avlyssnad kommunikation som kvalificerar som ett vapen mot Ryssland för avsikt att gynna Trump kandidatur eller att kräva kredit för att göra det.

Vice president Joe Biden sa i en intervju med PBS NewsHour att en icke-klassificerad version av en intel-rapport som lämnades till honom kommer att släppas inom kort och kommer ut med fetstil ut vad USA vet om hackningen.

tror att det förmodligen kommer att bekräfta vad många amerikanska folk tror, ​​säger han och tillägger att det tydligt skulle vara ryssarnas engagemang i hackningen.

Tjänstemän berättade för CNN att det varit en koppling mellan Trump-anmärkningar om underrättelsetjänsten och hans bakom kulisserna när han presenterade vid privata intel briefings.
gå ner i vikt piller Betweens som gav e-post till WikiLeaks