gå snabbt ner i vikt Bikeorbar fitness tränare förlorade nästan 100 pounds och har hållit det av i åratal

mat för att gå ner i vikt snabbt Bikeorbar fitness tränare förlorade nästan 100 pounds och har hållit det av i åratal

Markera på en cykel eller undervisning barre. Markera.

extremt motiverande hon spelar bra musik och hon har en riktigt bra historia att berätta för sin egen personliga träningsresa, säger Jennifer Shalik från Buffalo. säger nyckeln till framgång är konsistens. Det som hjälpte henne att förlora nästan 100 pounds och hålla bort det. Hennes resa började för mer än 10 år sedan.

Jag var 15 och till min födelsedag bad jag om en personlig tränare och ett gym medlemskap eftersom jag var 220 pund vid 15 år gammal. Mark, Bikeorbar fitness instruktör / personlig tränare.

När du frågar hur hon förlorade vikten och behöll den, är svaret enkelt.

började bara träna och äta hälsosam som bokstavligen det. Markera.

Hennes resa var inte lätt men hon hade ingen ursäkt när det gällde näring och fitness har överstått ett decennium. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.
gå snabbt ner i vikt Bikeorbar fitness tränare förlorade nästan 100 pounds och har hållit det av i åratal