hjälp med att gå ner i vikt Biljakt slutar i gripandet av den önskade mannen som försöker bryta sig in i Penn Hills hem

gå dig smal Biljakt slutar i gripandet av den önskade mannen som försöker bryta sig in i Penn Hills hem

Tohn Robinson, 36, ligger bakom barer efter ledande sheriffdeputerade på bilens höghastighetschase. Robinson, som polisen säger är en känd drogförhandlare, upptäcktes köra längs Route 22 när Allegheny County Sheriff-deputerade försökte dra honom över, de säger att han hoppade över kanten, slog ett annat fordon och slog nästan flera suppleanter i processen. En man blev gripen efter att ha ledt polisen på höghastighetsjakt genom Monroeville och in i Penn Hills. Deputerade hörde Robinson efter att han bröt in i en av lägenheterna. Försökte dra honom ut ur fönstret, sade chefsjurist Kevin Kraus från sheriffkontoret. vi sparkade upp dörren och vi slutade ta honom i förvaring. Robinson hade vad suppleanter tror på att vara spricka kokain i hans byxa fickan. De hittade också en påse med påstådd heroin stashed i en grill bakom lägenheten och sökrobotar hittade en pistol som polisen sa Robinson kastade under en kort fotjakt. Senare var scenen klar, men ordet spridda snabbt av händelsen som rockade denna vanligtvis tysta community.happens var som helst. Du vet det hela längre, sa en bosatt. wouldn ta bort från grannskapet eftersom det är ett vackert stadsdel. De tänkte att det förmodligen var ett område de kunde komma i.
hjälp med att gå ner i vikt Biljakt slutar i gripandet av den önskade mannen som försöker bryta sig in i Penn Hills hem