hur går man ner i vikt på en vecka Betwixt försiktighet och paranoia

gå ner i vikt på en månad Betwixt försiktighet och paranoia

Skulle vi någonsin smickrat oss att föreställa oss att vi inte är sju år gammal, förra veckan blev vi korrigerade: Var inte för långt hemifrån, varnade vi och letade efter främlingens fara. Statliga avdelningen varnade för sina medborgare att det är s farligt att våga fram i den stora, dåliga världen. Kanske, då är resten av oss de misstänkta godisskyttarna som lurar i vita skåpbilar. Svårt att veta, det är verkligen så vagt. Vilka tecken på terroristaktiviteter är människor som är tvungna att se efter? Någonting! Var ska de se? Överallt! Vad ska de göra om de ser dig Vet du någonting? Någon gissar! Rådgivningen är global på alla sätt.

De är dumma av ett antal skäl. För det första överdriver de ofta vissa risker samtidigt som de ignorerar andra. Vill du inte jämföra dödsfall med kolesterol till döden av Kalashnikov? Rättvis nog: Hjärtsjukdom är inte en känslig mördare, även om det är en seriell. Men åtminstone jämföra dödligt våld mot dödligt våld och ge alla mord lika vikt. Polisen har dödat över 200 oskyddade människor i USA just i år , medan terrorister dödade cirka 150 personer i Frankrike under samma period. Och den globala studien om mord rapporterar Nordamerikas avsiktliga mordfrekvens är högre än de flesta delregioner i Asien, Europa och Oceanien. Inte att nordamerikanerna skulle fly deras hem. Nordamerikas avsiktliga mordfrekvens har nyligen blivit nedgång. Men även det är en del av en global trend: totalt sett kan människor oroa sig för att bli mördad.

Stupider fortfarande, vaga rådgivning skyddar sällan människor från samma hot som de överdriver. För de som är oförskämda för att lämna USA: s stränder, vad är det just att de ska göra med vetskapen att någonting var som helst kan hända något? ‘Öva vaksamhet’, rådgör den rådgivande.

Är turister att kontrollera att deras servitör i ett kaffeborg i Wien inte döljer ett explosivt bälte under sin svärm? Tryck på Equestrian Statue of Marcus Aurelius i Rom för att se till att den inte är full av muslimer?

För en enklare, men mer lurande åtgärd för ett konstant, utbrett hot som inte existerar, håll dig helt enkelt borta från utomeuropeiska platser av potentiella terrorattacker. Håll dig hemma. Alarmen nämner kulturmöjligheter, sportanläggningar, shoppingmöjligheter och vad det kallar ‘ utomhus ‘anläggningar, varigenom det antagligen betyder’ utanför ‘.

Kanske bättre att bara undvika resan.

Det är här så dumt möter skadligt.

När regeringar avskräcker medborgare från att gå ut i världen, kan alla utom de här regeringarna bli skadade. Hotell och purveyors av snorkling redskap förlora affärer; nationer förlorar relationer och information.

Och människor gör sin egen värld fattigare när de gömmer sig från den verkliga. Ja, världen kan vara en läskig plats.

Oundvikligen gör det ont för alla; så småningom dödar det alla. Det vinner säkert inte oss våldsamt, oavsett vilket land vi är. Men du dör och tills du gör det finns det något att säga för att du är nervös på en konstig plats, bara för att inse att du ‘ vara tillräckligt kompetent, tillräckligt stark och vuxen tillräckligt för att stå på en gata som du aldrig har varit på, sluta en person du aldrig har träffat och vinka dina händer i vad du hoppas att gud är det universella tecknet för ‘tvättrummet’.

Vuxenlivets stora privilegium och glädje är friheten att lämna sin egen bakgård. Hur bisarr, hur toxisk, hur patetisk när regeringarna agerar som den skumma mamman som inte vill låta hennes älskling gå.
hur går man ner i vikt på en vecka Betwixt försiktighet och paranoia