hur jag gick ner i vikt BG kvinna en av årets viktövervakare rollmodeller

äppelcidervinäger viktminskning BG kvinna en av årets viktövervakare rollmodeller

Hon var nyligen en av 100 medlemmar som valdes till årets viktvaktrollmodeller. Hon gick in i tävlingen genom att skriva en uppsats om sin viktminskning resa. Första priset var en resa till New York. Medan hon inte vann det, fick hon ett presentkort till Macy s.

‘Jag måste köpa kläder,’ sa hon. ‘Jag tyckte det var fantastiskt. Jag var upphetsad.’

En extra fördel för hennes viktminskning är att den lokala Weight Watchers-gruppen donerar 87 pounds mat till Lose for Good-kampanjen, ett program som bekämpar fetma och hunger på lokal, nationell och global nivå. Weight Watchers medlemmar uppmuntras att donera motsvarande deras viktminskning i mat till lokala matbanker och Weight Watchers lovar att donera upp till $ 1 miljon till hungerkamporganisationerna Action Against Hunger and Share Our Strength. Programmet fortsätter till och med 23 oktober.

‘(Den lokala tyngdtittaregruppen) donerar 87 pund av mat till det lokala (amerikanska) röda korset i mitt namn,’ sade hon. ‘Det var en stor sak för mig.’

Vid Lucas ‘senaste väga för ungefär en vecka sedan upptäckte hon att hon har förlorat totalt 90 pund.

‘Om du gör det, är det typ av verk. Om du verkligen gör det, fungerar det verkligen,’ sa hon. ‘Det har alltid varit en självkontrollfråga med mig. Jag inser att jag inte behöver äta allt framför mig. Jag äter långsamt och lyssnar på min kropp. Om jag är full, slutar jag äta. ‘

Lucas sa att hon känner sig mycket bättre om sig själv nu, och hon har friheten att göra saker som hon aldrig drömde att hon skulle göra, inklusive att springa två eller tre gånger i veckan.

‘Så snart jag ser min man dra upp i uppfarten, lägger jag på mina löparskor. Jag tycker verkligen om det,’ sa hon. ‘Jag kan jaga mina barn. Jag kan springa på övervåningen med en korg med tvätt. Jag kan knäböja (till min dotternivå) och komma lätt upp igen.’
hur jag gick ner i vikt BG kvinna en av årets viktövervakare rollmodeller