hur ska jag äta för att gå ner i vikt Bethany Mota förklarar hur hon överträffade mobbning och kroppsproblem

isbergssallad kalorier Bethany Mota förklarar hur hon överträffade mobbning och kroppsproblem

Gör dig redo att känna ‘Motavated!’

YouTube-fenomenet Bethany Mota berättar allt i sin nya bok Make Your Mind Up, ett memoir där 21-åringen förklarar hur hon övervann hennes kamp med mobbning och kroppsbild i ung ålder.

‘Det var när Myspace var runt, det var den här sidan som [bultar] skapade och det såg ut som min, men alla bilder hade betydande bildtexter, plockade på min vikt och bara överallt min kropp och var 12, jag tänkte aldrig på min kropp så ‘Mota avslöjade för ET under en Facebook Live-intervju. ‘Jag var aldrig som,’ Åh kanske jag behöver gå ner i vikt, kanske måste jag gå på en diet. ‘Dessa tankar hade aldrig korsat mig tills det var så, att det var sånt när jag förlorade den oskulden’

NYHETER: YouTube Powerhouse Bethany Mota på hennes skönhetsrigt

Att skriva boken tycktes vara en lika katartisk men utmanande upplevelse för Mota,
hur ska jag äta för att gå ner i vikt Bethany Mota förklarar hur hon överträffade mobbning och kroppsproblem
som avslöjade att hon aldrig konfronterat sina mobbningar till denna dag.

‘Du måste verkligen gå in i detalj och så fick jag tillåta mig att återuppleva alla känslor som jag kände att jag började känna känslorna igen och jag började bara komma ihåg exakt vad det kändes och det var inte’ ta det bra, det var en mörk tid och det var lite skrämmande. ‘

Motas anhängare på YouTube och sociala medier vet att hon är upptagen att leda en hälsosam livsstil, men hon säger att det inte alltid var fallet.

‘Jag försökte alltid se på ett visst sätt baserat på trender jag kände tryck för att se på ett visst sätt och att min kropp skulle se ut på ett visst sätt, så när jag skulle träna eller äta hälsosam gjorde jag det alltid för att jag ville titta så här, att passa in och bli accepterad, ‘förklarade hon. ‘Jag har aldrig gjort det eftersom jag ville ta hand om min kropp, för att jag ville bli frisk, för att jag ville vårda kroppen som jag fick. Vid 21 har hon redan tävlat (och var finalist!) På Dancing With the Stars, släppte sin debut single,
hur ska jag äta för att gå ner i vikt Bethany Mota förklarar hur hon överträffade mobbning och kroppsproblem
designade sin egen klädstreck och doft med Aeropostale och gör fortfarande livsstilvideor till hennes lojala fanbase.