kalorier isbergssallad Billings manens otroliga omvandling

gå ner i fettprocent Billings manens otroliga omvandling

BILLINGSHawaii vi äter olika, sa Rafaele. menar vi stora människor i alla fall och jag växte upp utan rinnande vatten, ingen elektricitet så vad som helst på din tallrik det var mat, du åt. Och det blev bara överdriven. sade att hans viktproblem slutade inte när han flyttade till fastlandet i USA och introducerades för snabbmat. Var Burger King och McDonalds så jag var typ av beroende av mat i allmänhet, sade Rafaele. När Rafaele kämpade med sin vikt, han Det var inte säkert att han någonsin kunde ändra sin livsstil. Men i januari 2016 anmälde hans fru till ett program som heter Billings Last Diet, och bad honom att gå med in.wife ville att jag skulle vara en lagspelare, sa Rafaele. var inte alltför upphetsad över det men jag behövde gå ner i vikt, jag var ohälsosam. Vi hjälpte varandra genom de svåra tiderna eftersom det är så svårt att bara sluta något som du gjort hela ditt liv. Min fru var en viktig del av mig att komma till där jag idag. De kommande åtta månaderna, Tuni och hans fru, Jeanelle, kombineras för att förlora nästan 200 pund. Tuni Rafaele själv förlorade över 100 pund. En fantastisk känsla, det är verkligen, sa Rafaele. i livet är bra. När du kommer till den punkten när du trivs med dig själv och det känns bara bra. Riktigt bra. hans liv förändras för evigt, han kommer fortfarande ihåg hur svårt det är att komma igång på rätt väg när du är överviktig. Notice går till gymnastiken nu och går och ser en överviktig person som kommer in och folk snickar på dem och det suger , sade Rafaele. vill komma in där och bli bättre människor, men bara komma till gymmet och sedan behöva slåss som andra människor tittar på dig för att du är överviktig finns det utmaningar överallt. det har inte varit en lätt resa, Rafaele hoppas att han kan inspirera andra att anta hälsosammare livsstilar och inte vara rädd. kan berätta för dig själv redo och gå och göra det, men tills ditt hjärta är på rätt ställe och säger att du verkligen behöver byta det är så lätt att inte, sade Rafaele. Det måste vara för dig, inte någon annan. Det måste vara för dig. Rafaele spenderar sin tid på gymmet, spelar ukulele och spenderar tid tillsammans med familj och vänner. Något han hoppas att han kommer att kunna fortsätta att göra i flera år för att komma nu att han lever en hälsosammare livsstil. Tuni och hans fru vill kunna hjälpa andra genom sina egna viktminskningståg. Mest populära StoriesMost Popular StoriesMore >> Fetta trasor gnistkök elda hemma på Billings West EndGreasy-trasor gnistkök elda hemma på Billings West EndUpdated: söndag 11 mars 2018 1:52 PM EDT2018 03 11 17:52:11 GMT (Filfoto) BILLINGS Den spontana tändningen av oljiga trasor orsakade $ 15 000 skada på Billings West End hem söndagsmorgon sa Billings brandmän. BILLINGAR Den spontana tändningen av oljiga trasor orsakade $ 15 000 skador på en Billings West End hem söndagsmorgon, sa Billings brandmän. Q2 Weather: Flooding hot ökar när temperaturen är varm Q2 Weather: Flooding hot ökar när temperaturen är varm Uppdaterad: söndag 11 mars 2018 07:19 EDT2018 03 11 11:19:42 GMTSNOW DEPTH AS OF SUNDAYSNOW DEPTH AS OF SUNDAY Den stora berättelsen under de närmaste dagarna är is en d snösmältning som skapar potentialen för översvämning. Klicka för mer.Den stora berättelsen under de närmaste dagarna är is- och snösmältning som skapar potential för översvämning. Klicka för more.UpdateTwo skadade i 90-kraschen mellan Billings och LaurelTwo skadade i 90-kraschen mellan Billings och LaurelUpdated: Monday, March 12 2018 12:58 EDT2018 03 12 04:58:27 GMT
kalorier isbergssallad Billings manens otroliga omvandling