kan inte gå ner i vikt besluta att vara bättre på att vara dig

matschema gå ner i vikt besluta att vara bättre på att vara dig

Är det rimligt att förvänta sig någon politiker att till exempel faktiskt följa igenom alla kampanjlöften / resolutionerna? Som väljare, när vi bestämmer oss för att stödja en viss kandidat, ska de som väljs då förväntas uppfylla dessa löften genom att göra vad de sa att de skulle göra?

OK, sluta chuckling.

För att hålla dessa löften skulle begå självmord. Höger?

Så låt det här vara rakt om en kandidat kör till kontoret och spews ut alla dessa saker som måste göras i Washington eller Harrisburg eller Podunk, och vinner sedan och de bestämmer sig för att göra vad de sa att de skulle göra som fick dem valda av Hur kommer de då att falla ut av favör med väljarna?

är det här logiskt? Självklart inte. Och så fortsätter den glada gå runt.

I Wilkes Barre kampade Tony George på tre ord, lag och ordning. Det var det. Det var hans budskap, och det resonerade med väljare som var trött på att bo i en stad där brottsligheten infiltrerade nästan varje grannskap. Och så valde de borgmästaren Tony. Har vi sett en märkbar förbättring av brottsbekämpning? Någon betydande minskning av brott? I våldsbrott? Du berätta för mig.

Vad sägs om en upplösning för att åtminstone visa oss vad som görs för att göra gott på det lov- och orderkampanjbelöftet?

Kan jag få en amen till fler resolutioner, säg från valda tjänstemän på alla nivåer för att sluta vara så jävla partisan och rösta på beståndsdelarna, oavsett partilänkning. Ta ditt valda jobb på allvar. Undersök problemen på deras meriter. Bestäm vad som skulle vara i skattesökarnas och invånarnas bästa. Gör vad som är rätt. Snälla du?

Men låt inte sluta hos valda tjänstemän, de politikerna med ljusa vita leenden, mörk garvad hud och en ficka med politiska gynnar. Låt flytta detta argument till den offentliga arenan.

När du går ner på gatan, säg hej till din medmänniska eller kvinna. Håll en dörr till en annan person. Le mer. Vara optimistisk. Donera till välgörenhetsorganisationer. Frivillig i ditt samhälle. Säg snälla och tack. Hälsa en veteran.

Liksom så många av oss, löser vi oss för att gå ner i vikt. Tja då, gör det. Men förlorar också de dåliga attityderna. Var den goda personen som bor i oss alla. Du kan göra det.

Sluta tro på allt du ser på sociala medier. Jag inser att det är frestande att klicka på den galna rubriken eller photohopped bilden, men gör det inte. Vi kan tillåta oss att fortsätta att manipuleras av människor som inte har någon annan agenda än att driva oss alla galen för att få oss att tro att vi lever i en värld där denna falska verklighet har skapats.

Vi har blivit så lat, så ovilliga att utbilda oss själva. Detta är väldigt sämre än att scamming en term paper off av Internet. Detta är en daglig insats för att få oss att tro att den här underbara världen vi lever i är inte så stor. Men det är. Lösa er för att se det.

Det finns alldeles för mycket negativitet där ute, och de människor som fyller våra liv med det vill ha det på det sättet. Vi kan avvisa det. Vi kan titta på det och bestämma att vi inte kommer att tillåta det att fester. Vi kommer inte att pynta denna falska värld som skapas runt omkring oss.

Nyårsbesluten är hälsosamma. De är vanligtvis väl avsedda. Vi borde göra dem. Och vi borde behålla dem.

Men vi behöver inte berätta världen, även om det bara på Facebook-sidorna vi fick en ny telefon och kommer att vara online igen om två timmar, eller att vi bara checkat in till Olive Garden eller att vår betydelsefulla andra inte är så betydelsefull längre .
kan inte gå ner i vikt besluta att vara bättre på att vara dig