recept viktminskning Berättelser för september 2017

gå ner i vikt matschema Berättelser för september 2017

Foto inlämnade John Brown University-företrädare mottog den andra delen av $ 75.000-gåvan La Z Boy Foundation som lovade för renoveringen av JBU Walton Lifetime Health Complex. La Z Boy-presenten är en del av universitetets $ 125 miljoner kampanj för nästa århundrade. JBU har för närvarande höjt mer än 115 miljoner dollar mot målet 125 miljoner dollar och planerar att slutföra kampanjen på JBU-hundraåriga år 2019. Avbildad, från vänster, är Robyn Daugherty, JBU-atletisk regissör; Kevin Harmon, chef för La Z Boy; April Moreton, senior chef för utveckling; Audra Farrell, La Z Boy Human Resources Manager; och Jim Krall, vice vd för framsteg.

Efter att Harvey översvämmade Houston och efter Irma surged över Florida, minns jag min egen erfarenhet som en pojke i centrala Florida 1960. Orkanen Donna kom precis över oss. Jag kommer ihåg den skrikande vinden. Jag lade min hand i ett stort fönster i henen och kände att det skakade. Pappa skrämde mamma genom att köra runt under ögat. Pine träd var korsad, interlaced som fingrar. De stående hade uthärdat vindar från motsatta håll. Nästa dag skurna män med bullriga kedjesågar massiva ekar som hindrade oss från att komma ut till den asfalterade vägen.

Det förvånar mig alltid att springa in i människor som litar på att göra tro och nonsens. Jag menar, hur kan de vara så missvisade? Om du lyssnar på dem diskutera vad de tror, ​​undrar du om de någonsin gick i skolan. Du ifrågasätter om de kan tänka sig själva. Du undrar vem det är som har tänkt på dem alla dessa år, andra flyghuvud? I bästa fall har de slagord för teologi, biljettförtroende eller grunda undersökta trosbekännelser. De tror det! Varför? Eftersom de tror det! De ersätter sina åsikter och känslor för solida övertygelser. Deras tankar började vara så mjuka som bomullsartiklar, men efter tiden har dessa luftiga begrepp fixats i sitt sinne som solid cement grundligt blandad och fast satt. Tyvärr, inte jordad, inte riktig; ingen hjälp.

Fall är här; eleverna är tillbaka i skolan och vi börjar ett annat år med biblioteksprogrammering med några underbara nya tillägg och förändringar. Som en del av hösten har den nordvästra Arkansas Democrat Gazette sin årliga Bästa av Bäst där människor kan rösta för sina favoritplatser runt Nordvästra Arkansas. Siloam Springs Library har nominerats i kategorin ‘Library.’ Du kan rösta genom att skriva nwabest till 313 131 och svara med koden HM310 eller rösta online på nwadg / bäst genom sept 8. Vänligen rösta! Vi meddelar dig resultatet i nästa kolumn Library Musings.

Detta dokument får inte skrivas ut utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Northwest Arkansas Newspapers LLC. Läs våra användarvillkor eller kontakta oss. Associated Press-text, foto, grafik, ljud och / eller videomaterial får inte publiceras, sändas, omskrivas för sändning eller publicering eller omfördelas direkt eller indirekt i något medium. Varken dessa AP-material eller någon del därav kan lagras i en dator förutom personlig och icke-kommersiell användning. AP kommer inte att hållas ansvarig för eventuella förseningar, felaktigheter, fel eller försummelser därifrån eller vid överföring eller leverans av hela eller någon del därav eller för eventuella skador som härrör från något av föregående.
recept viktminskning Berättelser för september 2017