snabb viktminskning lchf Berättelser för januari 2016

gå dig smal Berättelser för januari 2016

Efter en nära årtionden som arbetar för Bella Vista stadsregeringen, tidigare stadskonsulent, säger nyligen den verkställande assistenten till borgmästaren och nuvarande personalchef Jane Wilms att 2016 förmodligen kommer att vara hennes sista innan hon går i pension. Om det kan finnas en sådan sak som en häftning i en stadsregering som bara har funnits sedan 2006, kan Jane Wilms tillsammans med den tidigare borgmästaren / nuvarande alderman Frank Anderson vara de enda som kan bära den skillnaden. Wilms har arbetat för staden innan staden föddes.

Den 19 november hade Bruce triple bypass-operation som gjordes av Dr. Parmley, en ny kirurg vid Mercy i Rogers. Efter en 6 dagars vistelse på sjukhuset skickades han till Highlands Rehab. Vi vill tacka alla där från CNS till kocken. Hans vård där var verkligen underbart. Tack, Dr Dunn, alla dina sjuksköterskor och PT-anställda. Hans återhämtning har varit anmärkningsvärt. Skulle du någonsin behöva rehab, kan jag tänka på en bättre plats än den i vår hemstad på Highlands. Vi är välsignade för att få dem. Detta är den 12 januari, dag 54 sedan hans operation; han har sina golfklubbar städade och redo att gå.

Lynn Atkins / Weekly Vista Eftersom Mike Rush of Rush Running ger ett välgörenhetsarbete, får han mycket tackanvisningar, men han var väldigt imponerad av s-noten, skriven av Amy Pinault-klassens första klass på Cooper Elementary School. Det var en lektion i opinionsskrivning, förklarade Pinault. Klassen arbetade tillsammans på en anteckning till en person som de beundrade. I gengäld tog Rush klassens pizza och kakor, svarade på sina frågor och deltog i en virtuell bergskursresa via Internet, med hjälp av klassrummet Smart Board.

Efter denna vecka Vista ser jag att anledningen till att staden Bella Vista ville få ID-kort för stadsanställda var så att de använder POA-tjänsterna som en hälsofördel för dem. Detta var för saker som pool och träningsutrustning, vilket är en bra idé. Låt det dock bli enkelt dumt och bara ha staden att göra ett ekonomiskt avtal med POA så att anställda och familjen använder poolen och träningsutrustningstiden. Inga fler problem som jag kan se. Det här ser ut som en seger för mig. Inga extra personer, och poolen och klubbarna kan använda extrainkomsterna.

Detta dokument får inte skrivas ut utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Northwest Arkansas Newspapers LLC. Läs våra användarvillkor eller kontakta oss. Associated Press-text, foto, grafik, ljud och / eller videomaterial får inte publiceras, sändas, omskrivas för sändning eller publicering eller omfördelas direkt eller indirekt i något medium. Varken dessa AP-material eller någon del därav kan lagras i en dator förutom personlig och icke-kommersiell användning. AP kommer inte att hållas ansvarig för eventuella förseningar, felaktigheter, fel eller försummelser därifrån eller vid överföring eller leverans av hela eller någon del därav eller för eventuella skador som härrör från något av föregående.
snabb viktminskning lchf Berättelser för januari 2016