snabba dieter bestämma om hon borde gå ner i vikt eller hålla bröst stora för man

ner i vikt snabbt bestämma om hon borde gå ner i vikt eller hålla bröst stora för man

Under de senaste månaderna har jag fått 20 pund (bara från att äta för mycket). Mina kläder passar mig inte längre bra, och jag känner det dags att gå ner i vikt.

På plussidan har mina bröst (också) blivit större, som min man bara älskar. Han tycker att jag ser bra ut och har bett mig att inte gå ner i vikt. Min fråga är, vem ska jag tacka min man eller jag själv?

Bekymrad över vikt Medan det är trevligt att din man älskar din nya figur, måste han leva i din kropp du gör.

Det finns många missuppfattningar om kost och viktminskning, men överlägset är en av de mest giftiga (enligt min mening) att förlusten handlar bara om hur du ser ut. Att försöka kasta dessa pund har ofta mycket lite att göra med utseende. Det handlar verkligen om hur du känner. Jag kan räkna hur många gånger jag sa att jag försökte se vad jag äter, och någon har åh så noggrant svarat, du är inte fet. Detta medför att man negerar en persons insatser och gör att du känner dig som en dåre för att ha det du vill ha.

Faktum är att det är hemskt att känna sig som en främling i din egen hud eller att försöka klämma in i dina favoritkläder som passade perfekt och liknar nu korvhöljen.

Om du försöker att förlora denna vikt får du dig att känna ditt bästa, så det är precis vad du ska göra. Prata med din man om varför du vill göra det här. Låt honom få dig att känna dig dålig om att ha något annat än vad han vill ha för dig. Det är din kropp; du förtjänar att känna hur du vill känna större bröst eller inte.

Min dotter, en nästan ensamstående arbetande mor till två tonåringar, har nyligen skickat ett scenario, som hon sa att hon visste hur man hanterar. Hon sa att hon hade någon träning eller tidigare erfarenhet av denna typ av sak.

Min dotter gick till sängs när dörrklockan ringde. En vän till hennes 15 år gamla son var vid dörren. Han grät och sa att hans föräldrar hade sparkat honom ut ur huset.

Min dotter måste gå upp väldigt tidigt för arbete, så hon kunde inte stanna upp och prata med vännen.

Hon tillät honom att komma in, och påminde båda barnen att det var en skolnatt.

Hon sa att pojken var borta på morgonen när hon gick till jobbet, men hon undrade vad som borde ha varit rätt handlingsåtgärd. Hon känner inte till vänföräldrarna.

Jag gillar att ta på dig detta och dina råd.

Undrar Jag kan inte tänka mig att hälsa en gråtande 15-årig pojke vid dörren på natten och försöka inte trösta honom, lugna honom eller ens ta reda på om han är i princip ok. Att låta den här pojken att tillbringa natten var generös, men det skulle ha tagit mellan 10 och 30 minuter för att göra barnet en kopp te och fråga honom några grundläggande frågor: Är du säker? Vill du att jag ska ringa / text dina föräldrar för att berätta för var du är? Kan du prata med skolrådgivaren imorgon?

Grannar, mostrar och farbröder och föräldrar till vänner kan vara hjältar för ungdomar som går igenom grova tider. Många gånger kan en inblick i ett annat familjers hälsosammare sätt att fungera hjälpa ett barn att förstå att allt inte går förlorat, och att det finns en säker hamn under grova hav.

Ditt eget dotterbeteende på den natten skulle ha förstärkt några olyckliga antaganden som denna pojke kan ha om vuxna: Att de bara bryr sig inte så mycket.

Jag har haft den pågående diskussionen i din kolumn om hur man diskuterar skilsmässa med familj och vänner när nyheterna är raka och detaljerna är inte vackra.

När min femåriga son frågade varför hans far och jag hade skiljt sig, sa jag till honom att fråga sin pappa. Hans far var tillräckligt för att berätta för sin son att han hade flera flickvänner under äktenskapet.
snabba dieter bestämma om hon borde gå ner i vikt eller hålla bröst stora för man