tips att gå ner i vikt Bethel den ensamma obevekade laget

gå ner i vikt utan träning Bethel den ensamma obevekade laget

MIAMI COUNTY Och så var det en.

Efter tre veckors gymnasiefotboll kvarstår bara ett lokalt lag, Bethel, obesegrat. Inte bara är bina oslagna, men de är också i stor utsträckning oöverträffade under de första tre veckorna av säsongen, med outscored motståndare med ett medelvärde på 57,3 till 17,0 och spelade alla tre matcherna under en löpande klocka i andra halvlek.

För ett visst perspektiv, vid denna punkt förra säsongen, var fem lag Troy, Tippecanoe, Bethel, Covington och Troy Christian obesegrade efter de tre första veckorna av säsongen.

Kan Bethel hålla upp det? Tiden får avgöra.

Här är förhandsvisningar av ikväll lokala spel (minus Troy Fairborn-spelet, som presenterades tidigare i veckan):

Trotwood Madison (3 0) vid Tippecanoe (2 1)

Efter att ha hoppat upp två viktklasser för att ta på Division I Northmont förra veckan spelar en 44 12 förlust för Red Devils Tippecanoe en motpart i Division III mot den här veckan. Saker som sannolikt vunnit blir enklare, eftersom Trotwood kan vara det bästa Division III-laget i Ohio.

I förra veckan besegrade Trotwood Pickerington Central, en Division I somifinalst för ett år sedan, 28 19. I förra året möte mellan de två lagen besegrade Trotwood Tippecanoe 43 6.

Troy Christian (2 1) hos Lucas (2 1)

Troy Christian är på för en lång resa i veckan som det hoppar på bussen i två plus timmar för att gå norrut till Richland County för att ta på Lucas.

Sådan är livet för en självständig skola.

Örnarna har varit på rulle sedan man släppte säsongöppnaren till Dayton Christian (2 1), posteringar segrar mot winless Bradford och Northridge. Båda Lucas vinster har kommit emot 1 2 lag East Canton och Centerburg, medan den ensamma förlusten kom mot 3 0 Northmor förra veckan.

Northridge (0 3) vid Milton Union (1 2)

Milton plockade upp sin första seger i säsongen förra veckan med en 29 13 mot tidigare obesvarade Northwestern. Bulldoggarna ser ut för att hålla saker som rullar denna vecka som de är värd vinlösa Northridge. Polarbjörnarna har förlorat med en genomsnittlig poäng på 46,7 till 14,3 hittills denna säsong.

I förra årskonkurrensen mellan de två lagen besegrade Milton Northridge 35 0.

Miami East (2 1, 1 0) vid Fort Loramie (2 1, 1 0)

Det tog sig Cross County Conference nykomlingen Fort Loramie att göra vågor i sin första vecka i CCC-tävlingen, eftersom det slog av att försvara konferensmästare Covington förra veckan. Den här veckan, Miami East, kör CCC-runner upp förra säsongen till Fort Loramie för att ta på Redskins.

Miami East återhämtade sig från sin förlust till Lehman i vecka 2 med en 49 0 dumpning av National Trail förra veckan. Fort Loramie bara förlust av säsongen kom i vecka 1 till obesvarade Minster, Division VII-statsrunner upp förra säsongen.

Det är inte ens den andra halvan av säsongen än, men det är svårt att inte titta på det här spelet och tro att det kan få allvarliga CCC och playoff-konsekvenser på vägen.

Ansonia (1 2, 10) vid Bethel (30, 10)

Som tidigare noterat är Bethel det ensamma kvarvarande odelade laget i Miami County, som har blåst förbi Northridge, Dayton Christian och Tri Village. Det enda som bina inte har råd med på den här tiden är dock en nedgång. Förra säsongen var Betel 3 0 vid samma punkt. Bina skulle förlora sina nästa tre matcher i rad, men stäng sedan med fyra segrar i rad för att avsluta säsongen 7 3.

De tre matcherna i mitten av säsongen skulle dock bli kostsamma, eftersom Bethel skulle sluta nionde i sin region och saknade Division VI-playoffs på en plats.

Covington (0 3, 0 1) vid Tri County North (2 1, 1 0)

Statistiskt taget har ingen lokal lag mött en hårdare sträcka för att öppna säsongen än Covington. De tre lag Buccaneersna har förlorat i öppningen tre veckor är en kombinerad 8 1 och eventuellt skulle vara 9 0 om två av dessa lag, Minster och Fort Loramie, inte spelat varandra och därmed försäkra sig om förlust för en av dem. Allt som betyder att Covington befinner sig vid 0 3 för första gången sedan 1991.

Det blir inte mycket lättare för Covington i veckan med Tri County North på schemat. Buccaneers kan behöva vinna ut för att hålla sin playoff-streak, som går tillbaka till 1998, levande.

Piqua (1 2) vid West Carrollton (1 2)

Piqua kämpade för att flytta bollen förra veckan i en 21 7 förlust mot Franklin. Indierna kommer att se för att få brottet tillbaka på rätt håll i veckan mot ett West Carrollton-lag som vann totalt sex matcher de senaste fem säsongerna i kombination. I förra året möte mellan de två lagen ledde Piqua 42 6 i halvtid och kryssade till en 63 6 seger.

Lehman (2 1) hos Ridgemont (0 3)

Efter att ha släppt en 27 21 övertidspartner till Fort Recovery i säsongöppnaren har Lehman varit på rulle och slog Miami East 31 14 i vecka 2 och Graham 51 34 förra veckan. Det har potential att vara dåliga nyheter för winless Ridgemont, som har förlorat med en genomsnittlig poäng på 35,3 till 8,7 i sina tre matcher i år.
tips att gå ner i vikt Bethel den ensamma obevekade laget