viktnedgång träning Bette Midler spenderade ett decennium och gick ner i vikt

lchf viktnedgång Bette Midler spenderade ett decennium och gick ner i vikt

Bette Midler spenderade 10 år på att försöka förlora sin babyvikt.

Den 68-åriga artisten födde sin dotter Sophie Von Haselberg år 1986 och erkände att hon kämpade för att kasta de pounds hon hade fått men lyckas nu hålla en stabil vikt genom att bibehålla en hälsosam kost och träna.

Hon förklarade: ‘Jag har varit väldigt lycklig med min figur. När jag fick min baby fick jag 60 pund, det var 28 år sedan, det tog mig 10 år att förlora extravikt.

” Nu håller jag på det, jag kör lite och tittar på vad jag äter. ”

Sångaren ‘Wind Under My Wings’ ser sin dotter som en ” min ” efter att hon följde i sina fotspår genom att gå in i underhållningsindustrin, trots att ‘Hocus Pocus’ -stjärnan varnade Sophie att hon skulle döda henne om ” hon gjorde det.

Hon sa: ” Min dotter är min mini jag, hon är en skådespelare.

” När hon var liten tjej, sa jag till henne att om hon någonsin kom in i showbusiness skulle jag döda henne. Lyckligtvis var hon riktigt ung när jag berättade för henne det och jag tror att hon verkligen tog det till sinnet.

” Hon gick igenom skolan, hon hade mycket bra skolgång. Hon lärde sig kinesiska,
viktnedgång träning Bette Midler spenderade ett decennium och gick ner i vikt
hon gick till Kina, hon arbetade i Kina, och då kom hon tillbaka i åldern, kanske 25 år och sa: ‘Jag vill vara skådespelare’ och vi såg på henne som ‘Åh gud!’ ”

Trots att Bettes önskemål om att hennes barn inte skulle bli involverat i kändisvärlden, stödde hon sitt beslut och drev med stolthet när hon talade om den 28-årige stjärnan, som kommer att stjärna i en ännu inte-betecknad Woody Allen-film som sätts att släppas 2015.

När hon talade om ITVs ‘Loose Women’, lade hon till: ” Hon gick till dramaskolan och kom ut med flygande färger och nu är hon i en show och hon är i en film. ”
viktnedgång träning Bette Midler spenderade ett decennium och gick ner i vikt