bli smal fort Barn inspirerar viktförändring inom familjen

hur går jag ner i vikt snabbt Barn inspirerar viktförändring inom familjen

Av Britney Glaser bioemail

LAKE CHARLES, LA (KPLC) Andelen amerikanska ungdomar som är överviktiga har tredubblats på bara 35 år. Nu slår ett i fyra barn viktiga viktproblem som kan leda till allvarligare hälsoproblem på vägen. I denna Healthcast upptäcker vi hur en nioårig tjej inspirerade hela familjen att forma sig.

Till skillnad från många barn vars viktökning kan skyllas på inaktivitet var Rachel aktiv, men fortsatte att bli större. ‘Jag hade gjort basket, jag hade gjort alla slags saker som att simma,’ säger hon, ‘men jag kunde bara inte förlora det.’

När Rachel var på blodtrycksmedicin i januari visste hennes föräldrar större steg som behövdes tas. Hennes mamma, Jennifer säger, ‘Det gav oss som familj, ett starkt varningsskylt att vi behövde göra något starkare än vad vi gjorde.’

Det svaret kom genom Kid Power en 8 veckors sommar viktminskningsprogram för barn. Direktör Dr. Yoko Broussard säger, ‘De lär sig om hälsosam kost, hälsosam träningsvanor, hur man läser näringsetiketter, hur man blir mer involverad i en aktiv livsstil samtidigt, ha kul att göra det.’

För första gången i hennes liv började Rachel se punden smälta bort. ‘Först jag förlorade 18,2, men nu förlorade jag 22 pund,’ säger hon, ‘och jag känner mig som en bättre person och jag går fortfarande.’

Att driva för att fortsätta drivs av Rachel-familjen en familj på fem som har förlorat 78 pund under de senaste två månaderna! Rachel pappa, Rob säger: ‘Aldrig tvivel när familjen gör någonting som alla gagnar och andra drar nytta av, för att de ser vad familjen gör och det spårar dem på samma sätt som vi gör.’

Enkla förändringar hemma håller familjen Walls på spår. ‘Vi försöker att integrera träningshoppar i reklamfilmer, göra hällyftar medan du borstar tänderna, gör några benlyftar’, säger Jennifer.

Daglig träning och bra näringsmässiga val har hjälpt mer än familjen Walls. Vän, Tyler Craft gör samma sak tack vare väggarna och Kid Power. Han tog pengarna som han vann som topppojkefärdare i programmet för att vara aktiv. ‘Jag gick till akademin och köpte två basketbollar, en fotboll, en tennisracket, en fotboll och några skor’, säger Tyler.

Liksom Tyler kan Rachel kyssa hennes gamla kläder farväl och hon erbjuder detta råd till andra barn i sin egen viktkamp. ‘Du vet, jag har varit där och det är en svår plats att vara, men du måste bara jobba hårt och inte ge upp, säger Rachel.

Kid Power är en produkt av CHRISTUS St. Patrick Hospital, Women and Children Hospital, Children Miracle Network och Calcasieu Parish Medical Society. Det kommer att växla upp igen för inskrivning nästa vår.
bli smal fort Barn inspirerar viktförändring inom familjen