bra mat för viktminskning Barbell Butterfly

kalorier viktnedgång Barbell Butterfly

Kommer snart! Vår nya plats i Shreveport! Min Transformation StoryMY NAME är LYNN COFIELD. Jag är en 42 år gammal singel mamma, en sjuksköterska och en transformerad kvinna. DETTA ÄR MIN HISTORIA.

Det var 3 januari 2014. Jag var sjuk av mig själv. Så trött på att vara trött. Så trött på att känna sig hopplös. När jag tittade i spegeln kände jag inte längre det mycket överviktiga, ledsna ansiktet som såg tillbaka på mig.

Jag kände mig som ett sådant misslyckande. Skild. Stagnerad karriär. Ett oroligt barn. En känsla av att alltid besvikna folket runt mig. Så jag matade min stress och känslor med mat. Jag var en stor snacker! Popcorn, chips, crackers, kakor och pizza! Massor av drive thrus med pommes frites, cokes och andra feta livsmedel. Ju värre jag kände om mig själv, ju mer skräp jag åt! Jag hade hemsk gastrisk reflux och tog mediciner för det dagligen. Jag var på antidepressiva medel. Jag drack mycket vin. Inga mål. Inga tankar om livsriktning. Jag gjorde bokstavligen bara det hela dagen.

Men den 3 januari 2014 bestämde jag mig för att det var tillräckligt. Jag ville leva tillräckligt länge för att se min dotter examen från gymnasiet! Min pappa dog av cancer vid 58 år. I mitt sinne menade det bara att jag hade 17 år kvar! Den där livet förändrade dagen läste jag en artikel om vilket socker som gjordes på våra kroppar på Facebook, och något klickade på. Jag städade ut mina skåp och kylskåp med alla söta matar. För ansvarighet skrev jag på Facebook att jag bytte mina matvanor. Och så började det för mig.

Sedan den dagen har jag förlorat 123 pund. Inga operationer, ingen medicinering. Inga speciella drycker. Jag gjorde det genom att lära mig hur man äter på rätt sätt. Jag gjorde det genom att lära mig hur man lyfter vikter. Jag började lyfta vikter bara för att det bränner mer fett än att bara göra hjärtat i gymmet. Men det jag upptäckte var varje gång jag lyfte den spärren, blev jag starkare mentalt så mycket som fysiskt!
bra mat för viktminskning Barbell Butterfly
När jag började lyfta vikter började den verkliga omvandlingen! Det som började som att bara vilja gå ner i vikt blev en mycket större resa av omvandling och empowerment.

Idag är jag en lycklig, hälsosam, bemyndigad, helt förvandlad kvinna! Jag äter rent och lyft tungt. Min erfarenhet var så djupgående och förändring av livet som jag fick dela med andra kvinnor! Jag vill ha kvinnor överallt att veta att de kan göra det också !! Jag utvecklade Barbell Butterfly för att bemyndiga kvinnor med färdigheterna att bli sin egen framgångshistoria!

Vanliga frågor Starta ditt viktminskning Resan kan vara svårt, men det måste inte vara med barbottern!

Här är några av våra vanliga frågor som hjälper dig att hjälpa dig. OCH DU KAN ALLTID STOPPAS AV VÅR TEXARKANA PLATS FÖR ATT STARTA!

HUR LÅNG TID TAR DET?

Barbell Butterfly Beginner Programmet är 8 veckor.

Efter att ha avslutat nybörjaren är fas 2 16 veckor.

Hur många timmar i veckan skulle jag kunna arbeta ut?

Våra träningsrutiner är alltmer utmanande för att hjälpa dig att nå dina mål så snabbt som möjligt. I genomsnitt kommer du att träna 3 5 dagar i veckan.

ÄR DET EN GRUPPPROGRAM?

Ja, Barbell Butterfly är ett teamorienterat program. Teamet hjälper till att uppmuntra och stödja dig på din resa. Laget är också en stor källa till ansvarsskyldighet.

VAD kan jag äta på det här programmet?

Barbell Butterfly lär dig hur man äter hälsosamt och hur man handlar för hälsosam mat. Du kan köpa din mat på mestadels någon lokal mataffär!

Barbell Butterfly Packages Training BARBELL FJÄRME är ett teamfokuserat viktminskning och lämplighetsprogram som inkluderar:

1. Medlemskap i Barbell Butterfly Family

2. Personliga mål, motivation och fitness coaching

3. Intensiv näringsutbildning

4. Full skulptur och tyngdlyftning med ny skriftlig träningspass varje 4 veckor

5. Grupp roliga motivation sammankomster! Vi firar våra vinster, har stora gästtalare och lär dig ny information för att hjälpa oss SMASH våra mål!
bra mat för viktminskning Barbell Butterfly

6. Vanliga Butterfly möten och sociala evenemang för att hålla dig kopplad till din Butterfly Family

7. Stöd från ett stort nätverk av kvinnor på samma uppdrag

8. Stängda sociala medier grupper tillgängliga för endast Barbell Butterfly Familjemedlemmar som tillhandahåller utbildning recept och instruktionsvideor