bra sätt att gå ner i vikt Bannon försöker göra förändringar som aides försvara Trumps fitness

gå ner i vikt med styrketräning Bannon försöker göra förändringar som aides försvara Trumps fitness

President Donald Trump vågar till mediamedlemmar när han går över södra gräset när han kommer till Vita huset i Washington, söndagen den 7 januari 2018, efter att ha rest från Camp David, Md. (AP Foto / Andrew Harnik) VD Donald Trump vågar till mediamedlemmar när han går över södra gräset när han kommer till Vita huset i Washington, söndagen den 7 januari 2018, efter att ha rest från Camp David, Md. (AP Photo / Andrew Harnik)

Trump förklarar sig ‘väldigt stabil.

Powell s säljer genast av.

JILL COLVIN, Associated Press WASHINGTON (AP) Steve Bannon försöker göra förändringar.

‘Jag beklagar att min försening att reagera på den felaktiga rapporteringen om Don Jr har avvikit uppmärksamhet från presidentens historiska prestationer under det första året av hans presidentskap’, enligt uttalandet, som först uppnåddes av nyhetssidan Axios. Bannon sa hans Stöd till Trump och hans agenda var ‘oväsenlig’.

Timmar innan uttalandet kom ut, använde administrationens tjänstemän utseende på söndagsnyheterna att rally bakom Trump och försöka undergräva Wolffs ‘Fire and Fury: Inne i Trump White House’ som porträttar den 45: e presidenten som en ledare som inte gör det förstå vikten av hans kontor och vars kompetens är ifrågasatt av assistenter.

Chief policy rådgivare Stephen Miller, i ett kämpande utseende på CNN, beskrev boken som ‘ingenting annat än en hög med sopor igenom och igenom’.

Han kritiserade också Bannon, som citeras i längd av Wolff, säger att det var ‘tragiskt och olyckligt’ att Bannon ‘skulle göra dessa groteska kommentarer så otrevliga med verkligheten och uppenbarligen så väldig.’

CIA-direktören Mike Pompeo, som sa att Trump var ‘helt passformen’ för att leda landet, sa att han pausade innan han svarade eftersom det var så ‘en löjlig fråga’.

‘Det här är från människor som bara inte har accepterat det faktum att president Trump är USA: s president och jag är ledsen för dem och det’, berättade Pompeo ‘Fox News Sunday.’ Han ger Trump sina regelbundna underrättelsemöten. FN, sade att hon är vid Vita huset en gång i veckan, och ‘ingen frågar presidentens stabilitet’.

‘Jag är alltid förvånad över hur lång tid folk kommer att gå till, att ligga för pengar och för kraft. Det här är som att ta det till en helt ny låg, ‘sa hon till ABC’ s ‘This Week.’

Till Miller ‘är presidentens skildring i boken så strid mot verkligheten, till upplevelsen av dem som arbetar med honom.’

Miller intervju på CNN: s ‘unionsstat’ växte snabbt upp och Miller kritiserade CNNs täckning och moderator Jake Tapper som pressade Miller för att svara på sina frågor.

Tapper avslutade plötsligt intervjun och sa: ‘Jag tror att jag har slösat bort tillräckligt med min tittares tid’.

Snart efter blev Trump tweeted: ‘Jake Tapper av falska nyheter CNN blev bara förstörd i sin intervju med Stephen Miller från Trump Administration. Titta på hat och orättvisa i denna CNN flunky!’

Trump tog på Twitter på lördag för att försvara sin skicklighet för kontoret och krävde att han var ‘som, riktigt smart’ och i själva verket ett ‘mycket stabilt geni’. Han pressade saken igen på söndagen när han var beredd att avgå Camp David för Vita huset.

‘Jag’ måste ta upp de falska nyheterna från den första dagen som jag tillkännagav att jag skulle springa till president.

Wolffs bok drar ett nedsättande porträtt av Trump som ett otipipinerat manbarn som inte vill vinna Vitryssland och som tillbringar kvällarna äta cheeseburgers i sängen, tittar på tv och pratar i telefon till gamla vänner.

Boken citerar också Bannon och andra framstående rådgivare som ifrågasätter presidentens kompetens.

Chatter om Trumps mentala skicklighet för kontoret har intensifierats de senaste månaderna på kabelnyheter och bland demokrater i kongressen.
bra sätt att gå ner i vikt Bannon försöker göra förändringar som aides försvara Trumps fitness