gå ner 1 kg i veckan Barn som är yngre än 5 söker ätstörningsbehandling

träningsprogram viktnedgång Barn som är yngre än 5 söker ätstörningsbehandling

Dr Leora Pinhas, som är chef för ätstörningsprogrammet på sjukhuset för SickKids i Toronto, sa att hon ser fler yngre barn i sitt program nu jämfört med fem år sedan när majoriteten av henne hos patienter var tonåringar. statistik som kommer från Storbritannien avslöjar att 197 barn från fem till nio i Förenade kungariket under de senaste tre åren sökt behandling för en ätstörning. Under samma period i Kanada satt satsen vid 166 barn från fem till tolv år, sade Pinhas. Vi är 33 miljoner, de är 55 miljoner. ‘Enligt 2008 09-statistiken från Canadian Institute for Health Information sökte åtta pojkar under fem års ålder behandling för en ätstörning jämfört med noll för flickor. av sex till 10, inga pojkar togs emot men 17 tjejer var.Talet sköt dramatiskt för tjejer mellan 11 och 15 (386 var tillåtna för behandling) och tjejer mellan 16 och 20 år (572 var tillåtna för behandling). Pinhas sade att ätstörningar som anorexi och bulimi tenderar att vara generationella och kan passera genom tre generationer av kvinnor. I Ontario finns mindre än 20 sjukhusbäddar delade mellan Toronto, Ottawa och London för barn och tonåringar som söker behandling av ätstörningar, ett tal Det måste ändras, säger Pinhas. ‘Jag får cirka 100 nya patienter varje år,’ sa Pinhas, som alltid har en väntelista. ‘En av fem tonårsflickor kommer att ha en ätstörning. Jag har 10 sängar, jag tror alltid vem som inte kommer att göra den. Det bryter mitt hjärta ‘,
gå ner 1 kg i veckan Barn som är yngre än 5 söker ätstörningsbehandling
sa hon.Pinhas är medveten om fem vuxna kvinnor som dött av en ätstörning sedan januari.’ De brukar inte att dö i barndomen, men fem (dödsfall) är mycket redan, säger hon. ‘Vi ser barn i sport som gymnastik, skridskoåkning och balett där de får tydliga budskap om att hur långa de är och hur tunga de kommer att påverka om de kan vara konkurrenskraftig ‘, säger Pinhas och tillägger att barn i dessa situationer berättas gå ner i vikt och belönas om de gör det. Hon säger också storheten av vår uppmärksamhet på fetma och att överviktiga människor i samma kategori har suddat definitionen av fetma . ‘Någon med en BMI på 25 är överviktiga; någon med en BMI på 45 är överviktig, men det ses som samma sak, säger Pinhas. Förebyggande program på skolor påverkar också barn att skära fettet, säger Pinhas, som ber sina egna barn att bli ursäkta från föreläsningarna . ‘Barn lär sig om god mat och dålig mat. För att fel barn ska få veta att socker är dåligt för dig, går de hem och äter inte socker och kommer också att tro att andra saker måste vara dåliga’, sa Pinhas. Barn är mycket svarta och vita tänkare. Inhas rekommenderar föräldrar att se till att deras barn får sin höjd och vikt uppmätt minst en gång per år. Stuntad tillväxt är en av de första tecknen som ett barn kan hantera en ätstörning. E maila den här artikeln Dela den här artikeln {displayName} Postmedia vill förbättra din läsupplevelse och dela med dig de bästa erbjudandena och erbjudanden från våra annonsörer. Informationen nedan kommer att användas för att optimera innehållet och göra annonser över nätverket mer relevanta för dig. Du kan alltid ändra informationen du delar med oss ​​genom att redigera din profil.
gå ner 1 kg i veckan Barn som är yngre än 5 söker ätstörningsbehandling