gå ner 10 kg på en månad Banken County News News Opinion sida

snabb viktminskning lchf Banken County News News Opinion sida

Goda nyheter för hund dieters: låg carb dieten debut

Det finns goda nyheter för pocher med några extra pund: de kan också hoppa på low carb bandwagonen med en Atkins inspirerad linje av hundmat av stamtavla. Stamtavla Viktminskning Hundmat är 50 procent protein och garanterar att trimma hundpund med 10 procent över 12 veckor. Stamtavla ger råd om att när den perfekta doggiefiguren uppnåtts, byt till stamtavleunderhållsformel, en fettfattig hundmat med 27 procent protein.

Men vad säger hundens läkare verkligen? American Veterinary Medical Association ser teorin som ljud eftersom hundar närmaste släktingar i det vilda existerar på kött ensam. Och hunddieter behövs verkligen med 30 procent av hundar som är överviktiga eller överviktiga, men doktorerna tror att stamtavla nya linjer av hundmat är bara en bra marknadsföringskamp. Viktminskningen i stället orsakas av skärande kalorier, eftersom den nya hundmat har 20 procent färre kalorier. Eureka! Färre kalorier tänkte mänskliga dieters på detta först?

Och i andra nyheter har två separata studier visat att människor som äter en varierad diet är mer benägna att uppnå en idealvikt och stanna där och de är hälsosammare också. Department of Agriculture Fortsatt undersökning av matintag. En studie visade att kvinnor som åt tre eller flera portioner av hela korn hade ett signifikant lägre kroppsindex än de som åt mindre än en servering per dag. (Kroppsmassindex är andelen fett i en personkropp.) En möjlig orsak till detta är att hela korn gör att människor känner sig mer fulla och gör dem mindre benägna att övervinna. Men att hitta människor i studien som äter hela korn var hård eftersom mer än hälften av alla amerikaner äter mindre än en portion fullkornsprodukter om dagen. Dessutom fann studien att människor som träffade näringsriktlinjer genom mat, inklusive att äta hela korn, var mindre benägna att drabbas av cancer och hjärtsjukdom.

Under tiden annonserar varje restaurang och stor matleverantör nya saker högt på mättat fett, lågt på kolhydrater, och ignorerar god medicinsk känsla. Och den riktiga onda är att komma undan mjöl, vitt ris och vitsocker. De har blivit blekade och pounded och bearbetade till den punkt som de inte har någon mening i en bra diet. De bör elimineras (eller åtminstone sparas för ett speciellt tillfälle eftersom helvete kaka är svår att svälja, bokstavligen).

Jag drömmer om en värld där den nya dietens älskling berömmer goda fetter som de som finns i lax och i nötter, skryter fördelarna med brunt ris och fullkornsbröd och ger upphov till att äta hälsosamma portioner av frukt och grönsaker. Jag tror att människor kan äta kolhydrater och fortfarande gå ner i vikt. Skjut bort de vita mjölsmatvarorna och tömma kalorier och ta på hela kornet. Afterall finns vår närmaste släkting i naturen på en kost som är hög i fiber, frukt, nötter och grönsaker. Besök Zoo Atlanta och se själv.

Rochelle Beckstine är en kolumnist för MainStreet Newspapers.

Jag kom hem nyligen för att hitta min man hade en ny silver rakhyvel på disken i badrummet. Den åsynen tog mig tillbaka några år tillbaka till en annan silver rakhyvel och min inledning i ritsen av benskärning.

Sommaren innan jag började sjunde klassen, min kusin och jag tillbringade flera veckor i Ft. Myers, Fla., Med min moster och farbror, som hade flyttat dit från Georgien inte för länge tidigare. I efterhand inser jag att de var ett ungt par och inte gift mycket länge, och jag tror att min faster var hemlängt och gjorde den långa körningen tillbaka till Georgien ganska ofta.

Så den resan reste vi tillbaka med henne för att stanna en stund, för att hålla företaget och uppleva saker. Hur modiga de var, tror jag nu.

Min kusin var äldre hon var på gränsen till åttonde klass. Tänk på att hon såg ut som en åttondelare (åtminstone den dagens standarder,
gå ner 10 kg på en månad Banken County News News Opinion sida
förmodligen inte idag och jag såg ut som om jag kanske var redo för en femte klassens fälttur.

Äldre och mer mogen, bar min kusin lite smink och rakade benen. Jag gjorde inte spindly ben med blond fuzz. Men under denna resa bestämde jag mig för att åtgärda det.

En natt snuckade jag in i badrummet i lägenheten och öppnade medicinska skåpet. Ah ha. Det var min farbror, tunghanterad silver rakhyvel med ett infällbart lock. Trevlig. Precis vad jag behövde. Några nicks och fast på blodiga toalettpapper skräp senare, det var gjort, färdpasset färdigt.

Nästa dag vi paraded längs strandpromenaden på stranden, säker på oss själva, eller åtminstone låtsas vara. Var jag fortfarande på mina tjocka glasögon med bruna ramar? Kanske hade jag redan examen till nästa nivå bleka ramar med elaborately böjda sidor och med mina initialer i små guld bokstäver fast på rätt lins.

Glöm det. Mina nyligen rakade ben stod i solen. Femme fatales, utan tvivel.

nej, inte jag, bestämde jag bestämt, oskyldigt. Nej, inte jag.

Vem var det? Katten, kanske? Vem förstörde den fina rakhyveln? En dyr gåva, förmodligen. Åh, det var allt ett mysterium.

Jag tror att det var samma resa som vi shrilled om

LOBSTER MISSBRUK på trevliga restauranger som vi stod bredvid tankar som tittade på de dömda varelserna kryper runt med sina klor bandade ihop och deras antenner viftade i vattnet.

Vi skulle inte beställa hummer, men fick istället gigantiska hjälpmedel av grouper, jag tror så stor att sidorna hängde över kanten av plattan och droppar en rik vitsås.

Vi ville ha det! Vem skulle vilja ha det ?! vi utbröt i förräderi till varandra i restaurangbadet efter att ha hört att vi skulle äta några eller inte ha någon efterrätt. (Åter i eftertanke tänker jag på de stora räkningarna vi säkert genererade för våra unga släktingar med dessa konstiga, stora portioner som vi aldrig ville äta.)

Jag tror att samma resa innebär ännu en historia, den här gången om mig och katten i den heta baksätet på deras lilla unairconditioned Toyota Starlet på 10 timmars körning till Georgien, men det för en annan dag.
gå ner 10 kg på en månad Banken County News News Opinion sida