gå ner 7 kg Barn förlorar vikt

gå ner i fettprocent Barn förlorar vikt

WEBVTT GÄLLER LANDET; OCH FORSKNING VISAR FÖRÄLDRAR ÄR PARTIELLT ATT BLAME. Så hur kan du få en bra inverkan på dina barn? DR. RAMO har några tips. NYA PÅ HÄLSABÄRDET. Doktor Ramo du vet som vuxna talar vi alltid om hur vi kan förlora vikt. MEN vi måste också övervaka våra barn, om de är obesvarade att det är ett problem. VIKTIGT ÄR DET ÄR EN PROBLEM OCH SENASTE STUDIER VISAR ATT OM DIN BARN ÄR FÖDELIGT 5, DET FINNS EN GOD CHANCE ATT DE ÄR 15, ÄR DU GÅNGEN. Så det är väldigt viktigt jag tror att bli av några av de saker du satte på din bord och annonseras på TV med mycket socker för att hålla dem ur deras diet. Socker gör dig jättegott. MEN EN AV DET SOM DET VIKTIGT ÄR ATT ATT BARN SKA NÖDVÄNDIGT TÄNDER VIKT SOM ATT FÅR OLDER, VAD DE ÖNSKAR GÖR ÄR BYGGET MER MUSKELMASS. Så vad gör du så långt som dina barns sporter går? Jag vet att min dotter har sina barn där ute och gör alla typer av saker. OCH DU DÅ? JA. VÄLDEN BARNEN OCH JAG, VI ÄR AKTIVT TILLGÅNG. Vi går på vandringar, vi tar lite löp tillsammans. Vi rider cyklar ihop. Men de har alla sina enskilda aktiviteter. Flickorna gör dans och kör. PIERCE gör en liten bit av baseball. Så är alla involverade i någonting. Och jag såg alla tre av dina barn och mina stora barn, ingen av dem är överväldigad. OCH jag tycker att det är en förälder. FÖRÄLDRAREN, SOM ÄR MYCKET SÄKERHET OM BÅDE ÖVERVÄGD OCH DITT KAN LÄMNA EN STORT SKYDD VILKÅR HVA HÄLLER TILL DIN BARN. MEN om du tjänar dem dessa höga kaloriska frukostar eller en hög glykemisk frukost, det är en bra chans att de blir överväldiga. MEN ÖVNINGEN ÄR EN KRITISK DEL AV DET, SÄRSKILDT, KAN DE VÄNDA, SOM DE FÅR OLDER SÅ LÅNG DET ÄR MUSKELVIKT. OKEJ DÅ. OK.
gå ner 7 kg Barn förlorar vikt