gå ner i vikt löpning Barbra Streisand skyller Trump för viktökning

hur ska man gå ner i vikt Barbra Streisand skyller Trump för viktökning

Och du tyckte att det var galet när Trump anklagade före detta president Barack Obama för att spionera på honom?

Streisand tweeted ut nyheterna lördag (4 mars), tydligen strax före att dra hennes stol upp till en carb laddad frukost.

Den 74 år gamla sångstressen var en tidig och aktiv supporter av Hillary Clinton under presidentvalet 2016 och har inte gjort någon hemlighet av hennes förakt och avsky för Trump.

Du kanske kommer ihåg att Clinton introducerade Streisand på en fundraiser med homosexuella och lesbiska supportrar i New York när Demokratiska partiets förespråkare förklarade att ‘du skulle kunna placera hälften av Trumps anhängare i det jag kallar’ deplorables basket ‘, som hon hänvisade till som ‘rasistisk, sexistisk, homofob, främlingsfientlig, islamofobisk du heter den.’

Clinton slags ursäkta senare, men Streisand verkar fortfarande ha den uppfattningen.

Streisand skrev en uppsats för The Huffington Post strax före Trumps invigning under rubriken ‘Clueless, Ruthless, Graceless, Mindless and Heartless: Vår president Elect’, där hon sa att hon inte kunde ‘respektera en rasistisk, främlingsfientlig sexist som lägger oss alla i riskzonen med sitt beteende. ‘

Trump verkar ha varierande effekter på de vanliga vanliga entertainarnas matvanor.

‘Donald Trump blev president och jag slutade att kunna äta mat,’ Dunham, 30, berättade Howard Stern på sin SiriusXM show. ‘Alla’ har frågat, ‘Vad har du gjort?’ Och jag gillar, ‘Försök själen krossa smärta och förödelse och hopplöshet och du kommer också att gå ner i vikt.’
gå ner i vikt löpning Barbra Streisand skyller Trump för viktökning