gå ner i vikt med proteinpulver Barbara skjuter pund med enkel lösning viktminskning

hur jag gick ner i vikt Barbara skjuter pund med enkel lösning viktminskning

‘Jag trodde inte att det skulle vara möjligt att förlora 20 pund på bara fem veckor’, säger Beautiful You kandidat Barbara Reidy. En pattererad tunika från Amma ser bra ut över Barbara’s Yummy Tummy leggings. En glänsande läderjacka av Joseph Ribkoff är perfekt för kyliga höstdagar. Hennes hud ser snyggare och mer polerad ut. Hennes gråa hår nu har härliga karamelltoner. Hon började träna med sin personliga tränare.

‘Jag trodde inte att det någonsin skulle vara möjligt att förlora den vikten på bara fem veckor’, säger Our Beautiful You-kandidaten Barbara Reidy. ‘Nu börjar jag märka hur min kroppsförändring förändras. Idag bär jag på jeans för första gången i år! ‘

Enkel lösning erbjuder amediskt utvecklat viktminskning protokoll med över ett decennium av framgång. Thefour-proteinbaserade program är utformat för att hjälpa individer att uppnå mål för viktminskning och lära sig att hålla vikten av genom balanserade matvanor och hållbara livsstilsval.

Med målet att förlora 50pounds planerade Barbara sin första möte vid Simple Solution Weight Loss.

‘Det första vi gjorde var att diskutera Barbaras livsstil. Med fem barn är hon väldigt upptagen,
gå ner i vikt med proteinpulver Barbara skjuter pund med enkel lösning viktminskning
men hon är också organiserad, säger Jaedean. ‘Jag gjorde också en hälsoprofil för att se till att det inte fanns några medicinska problem som krävde ytterligare undersökning av en läkare. Barbara ‘smain bekymmer är att få övervikt, så hon har mer energi och börjar känna sig bra om sig själv igen.

‘Det perfekta proteinprogrammet kommer att bli fenomenalt för Barbara eftersom det fungerar så bra. Hon kommer att få ner sin vikt snabbt och effektivt och få tillbaka sin energi. De mest dramatiska förändringarna kommer att ligga inom fyra eller fem månader; då stramar det och toning efter det,
gå ner i vikt med proteinpulver Barbara skjuter pund med enkel lösning viktminskning
säger jaedean.