gå ner i vikt på 2 veckor Bandkirurgi visar att viktminskning är mestadels om förbrukad kalori

kalorier för att gå ner i vikt Bandkirurgi visar att viktminskning är mestadels om förbrukad kalori

När en person genomgår en operation för att få ett litet band placerat runt den övre delen av magen, som görs med Lap Band-kirurgi, är chansen att de redan har försökt många gånger för att gå ner i vikt och hålla av det men misslyckades. Bandet är en mycket användbar enhet som begränsar den delstorlek som en person kan konsumera vid ett sittande.

Lap Band är dock inte en magisk enhet och utövar inte mirakel. Det gör det möjligt för ägaren att känna en känsla av tillfredsställelse på så lite som en halv kopp mat. Vad det säger till oss är om vi på något sätt kan hitta ett sätt att konsumera 1.000 till 1.200 kalorier per dag på egen hand,
gå ner i vikt på 2 veckor Bandkirurgi visar att viktminskning är mestadels om förbrukad kalori
vi kan gå ner i vikt med en hastighet av 1-2 kg per vecka.

Problemet: Om vi ​​kunde äta ‘bara’ 1 200 kalorier per dag utan hjälp av Lap Band, skulle alla göra det. Tyvärr får hungersnöd och begär det bästa av oss över tiden.

Försök att tänka på det i större skala. En Lap Band patient skulle konsumera ca 365 000 kalorier över ett år. Utan denna enhet skulle den samma patienten troligen konsumera 700 000 kalorier eller mer under samma tidsperiod. Det skulle motsvara cirka 100 pounds av viktminskning på ett år, vilket vanligtvis är vad som händer för dessa patienter. Beroende på den mängd vikt vi behöver eller vill förlora kan vi använda denna ekvation för att hjälpa oss. Om vi ​​hoppas att förlora bara 20 pund,
gå ner i vikt på 2 veckor Bandkirurgi visar att viktminskning är mestadels om förbrukad kalori
skulle vi försöka konsumera 70 000 mindre kalorier i år än vad vi gjorde förra året (1 pund av fett motsvarar 3500 kalorier). Det skulle vara cirka 200 mindre kalorier per dag. Det verkar lätt men utan att hålla koll på kalorier kan du snabbt förlora kontrollen över detta.