gå ner i vikt på en vecka Bantningskonsulter möter Vernon Kay

gå ner i vikt snabbt och enkelt Bantningskonsulter möter Vernon Kay

TELEVISION och radioföredragare Vernon Kay har lovat två lokala bantningskonsulter för sitt arbete vid den årliga prisutdelningen där bantningsklubben firade 40-årsjubileum.

Trudie Hardy och Tracy Layfield, som bland dem kör Slimming World-grupper i Laverstock, Wilton, Durrington och Amesbury, träffade Radio One DJ vid evenemanget i Birmingham för att fira prestationerna från de mest framgångsrika slimmersna.

‘Jag har träffat många inspirerande människor under min karriär, och Trudie, Tracy och Margaret är bara inspirerande,’ sa Kay. ‘Det är fantastiskt att tänka det tillbaka 1969 Margaret hade en dröm för att hjälpa människor att gå ner i vikt och nu, mer än 40 år senare, är den drömmen en verklighet med tusentals bantningskonsulter som Trudie och Tracy som hjälper människor att smala och uppnå sina egna drömmar varje vecka. ‘

Trudie och Tracy var nöjda med att träffa stjärnan och var optimistiska att Slimming World skulle kunna fortsätta med sitt bra arbete.

‘Möte Vernon var ett underbart sätt att avsluta det som varit ett fantastiskt Ruby-årsjubileum,’ sa de. ‘I våra Slimming World-grupper har vi haft en bra tid att fira under 2009 och vi kommer att behålla den buzz och spänningen går igenom 2010 så att vi kan hjälpa ännu fler människor att gå ner i vikt och förbättra deras hälsa. ‘
gå ner i vikt på en vecka Bantningskonsulter möter Vernon Kay