gå ner i vikt räkna kalorier Bariatric Tjänster I Ontario

gå ner snabbt i vikt på en vecka Bariatric Tjänster I Ontario

Ontario-regeringen förbättrar tillgången till behandling för ontarians som kämpar med svår fetma genom att investera 75 miljoner dollar de närmaste tre åren för att öka provinsens kapacitet för bariatriska tjänster.

? expandera bariatrisk kirurgisk kapacitet;

Hamilton (St. Josephs HealthCare och Hamilton Health Sciences Corporation s allmänna webbplats), Humber River Regional Hospital i Toronto, Guelph General Hospital och Ottawa Hospital. Ett femte centrum av excellens kommer att etableras i framtidenIn 2008/09 finansierade Ontario 283 extra bariatriska operationer.

Vid 2011/2012 kommer Ontario att finansiera minst 1 470 operationer per år som ska levereras på följande vårdcentraler:

? St Josephs HealthCare Hamilton 450 operationer

? Humber River Regional Hospital 330 operationer

? Guelph General Hospital 240 operationer

? Ottawa Hospital 450 operationer.

Diskussioner för att skapa ytterligare kapacitet pågår.

Förutom att bli navet i det provinsiella nätverket av centra of excellence i bariatric surgery, kommer St Josephs Healthcare i Hamilton också att få 1,5 miljoner dollar för att köpa en CT-skanner med storborrning som är speciellt utformad för att rymma allvarligt överviktiga patienter.

Bariatrisk kirurgisk gastrisk bypassoperation innebär omkonfigurering av patientens matsmältningssystem för att uppnå en betydande viktminskning. Det anses vara en medicinsk ingrepp för sista utväg för patienter som framgångsrikt försökt gå ner i vikt på andra sätt, såsom diet, ökad fysisk aktivitet ,
gå ner i vikt räkna kalorier Bariatric Tjänster I Ontario
beteendemodifikation och anti-fetma droger.

Bariatrisk kirurgi kan hjälpa till att lösa flera hälsotillstånd, som diabetes, hypertoni och dyslipidemi. Dyslipidemier är ett tillstånd som kan leda till ateroskleros, härdning av artärväggarna, vilket kan begränsa blodflödet till hjärtat. Bariatrisk kirurgi kan också minska andra fetma-relaterade tillstånd, som högt blodtryck (högt blodtryck), artros (en smärtsam gemensam sjukdom), ischemisk hjärtsjukdom,
gå ner i vikt räkna kalorier Bariatric Tjänster I Ontario
stroke och vissa cancerformer.