gå ner i vikt snabbt piller Baptist Health Center för Diabetes och Nutrition Education

viktnedgång snabbt Baptist Health Center för Diabetes och Nutrition Education

Vad du borde veta om näring och diabetes. God näring är viktig för alla eftersom de matval vi gör varje dag påverkar vår hälsa på många områden. När du har diabetes, kommer dina blodsocker att påverkas dagligen av att du äter. Vad är diabetes? Diabetes är en sjukdom som påverkar din kropps förmåga att reglera dina blodsocker. Om blodsocker är okontrollerade under långa perioder kan det leda till många allvarliga hälsoproblem. Vilka är riskfaktorerna för diabetes? Några av de viktigaste riskfaktorerna för diabetes är ålder, ras, familjhistoria och övervikt. Hur kan en dietist hjälpa mig att kontrollera min diabetes eller förbättra min kost? Det finns missinformation om mat och kostplaner där ute idag. En dietist kan ge aktuell faktuell information om hälsosam kost. Din måltidsplan ska innehålla en balans mellan alla livsmedelsgrupper och vara en som kan följas livslångt. Centrum för diabetes och få sjukdomar kräva så mycket självomsorg och kunskap som diabetes. Med rätt kost, fysisk aktivitet och medicinering kan du hantera sjukdomen. Baptist Health Center för Diabetes och kan ge dig användbar information och konstruktion om hur man bättre hanterar diabetes. Du får individuell uppmärksamhet från vår personal av dietister och sjuksköterskor. Vår professionella personal arbetar tillsammans med din läkare för att du ska lära dig hur du förbättrar din diabetesvård, såväl som din livsstil. Nutrition är hörnstenen i diabeteshanteringen. Förutom allmän nutritionutbildning kan våra dietister lära dig hur du byter mat när sjukdomen påverkar din aptit, anpassa din måltidsplan till speciella tillfällen och låta dig få större flexibilitet och njutning i dina dagliga matval. Våra sjuksköterskor arbetar nära dig och din läkare för att utvärdera din nuvarande diabetesvård. Du lär dig att bättre kontrollera ditt blodsocker. Sjuksköterskan delar aktuell diabetesinformation, praktiska övningsråd och tips om att ta hand om dina fötter och hud. Du lär dig också hur din diabetesmedicin kontrollerar dina blodsockernivåer och hur du kan testa dessa nivåer hemma. Viktigast är att sjuksköterskan hjälper dig att ställa individuella mål för din diabeteshantering. Graviditetsdiabetesklasser tillhandahålls varje vecka för kvinnor som diagnostiserats med detta tillstånd. Graviditeter komplicerade med graviditetsdiabetes kan potentiellt öka risken för allvarliga problem för dig och din bebis. Individuell rådgivning erbjuds för både terapeutiska och förebyggande dieter. En mängd olika måltidsplaner är tillgängliga för att passa dina specifika behov, inklusive vikthanteringsplaner, rekommendationer för lågt kolesterol dieter och riktlinjer för att förbättra högt blodtryck. Våra vikthanteringsprogram dikterar inte vad du borde väga eller hur du borde gå ner i vikt. Varje person är unik, med olika matvanor och träningsvanor, viktminskningsmönster och dagliga scheman. Varje program uppmuntrar till god näring och adresserar hur man handlar för mat, ätande beteenden, äter ute, hanterar känslor, matövervakning och fysisk aktivitet. Att göra en förändringDet baptisthälsocenter för diabetes och fokuserar på att hjälpa dig att göra permanenta livsstilsförändringar. Oavsett om du har diabetes eller du är redo att ändra dina matvanor, kan vi hjälpa dig att förbättra din hälsa. Låt ett av våra program hjälpa dig att upprätthålla en hälsosam vikt och utveckla hälsosam kost och motion. Om din läkare hänvisar till en av våra tjänster lägger vi vanligtvis med din försäkring. Om din försäkring inte betalar för hela eller en del av vår service är du dock ansvarig för balansen.
gå ner i vikt snabbt piller Baptist Health Center för Diabetes och Nutrition Education