gått ner i vikt blogg Bariatric Mexico Surgery Releases Post på betydelsen av Pre

så gick jag ner i vikt Bariatric Mexico Surgery Releases Post på betydelsen av Pre

Februari 09, 2018 Bariatric Mexico Surgery, ett facilitatorföretag i Baja California, Mexiko, syftar till att ge människor råd, information och vägledning om bariatrisk kirurgi, hjälpa dem att avgöra om det är rätt för dem och informera dem om vad de kan förvänta sig. Ett av de sätt på vilket de uppnår detta är genom frisläppandet av regelbundna informativa blogginlägg. Bariatric Mexico Surgery Alma Orozco säger: till tre veckor innan din viktminskning operation börjar du en pre-diet som hjälper till att förbättra säkerheten i din operation . Dess syfte är att krympa levern och minska bukfett. Efter denna diet kommer du också att hålla dig friskare post op. Om du funderar på bariatrisk kirurgi för att hjälpa dig gå ner i vikt, då är denna kost en absolut nödvändighet. blogginlägget börjar med att förklara de saker som människor kan äta medan de är på denna diet, och varför dessa element borde läggas till. De inkluderar proteinskakningar, klara vätskor, koffeinfri kaffe och te, sockerfria snacks och lågkalorinsoppa. Dessa är alla viktiga för att hjälpa till att minska lever och fettvävnad i kroppen. Alma Orozco tillägger: Patienter får tillåtas små mängder magert kött eller proteinrika livsmedel som nötter, beroende på ditt kroppsindex (BMI). Oavsett vilken BMI du kan förvänta dig att konsumera en all flytande diet i minst en vecka före operationen och omedelbart efter. Ju tidigare du antar en före detta diet, desto bättre kan du förbereda dig för viktminskning och din post-diet. Artikeln diskuterar sedan de livsmedel som inte längre är tillåtna, antingen före operationen eller efter. De inkluderar livsmedel som är höga i kolhydrater och stärkelser, hög sockermat och högfettmat. Många som behöver bariatrisk kirurgi finner att dessa livsmedel är en häftig del av deras kost och har ofta bidragit till att de har blivit överviktiga. Uppriktigt sagt och denna Station ger inga garantier eller förklaringar i samband därmed. på grund av hot mot skolan. på grund av hot mot skolan.
gått ner i vikt blogg Bariatric Mexico Surgery Releases Post på betydelsen av Pre