hälsohem viktminskning Bantning Världskonsulent visar att hon är röd het på att hjälpa människor att gå ner i vikt

middag under 500 kcal Bantning Världskonsulent visar att hon är röd het på att hjälpa människor att gå ner i vikt

Lisa, som driver fredagsmorgongruppen på Greenbridge, var glad över att få priset för inspirerande dussintals människor i lokalsamhället att börja gå ner i vikt och förbättra sin hälsa.

Tillskottet ser Lisa, som förlorade två stenar med slimming värld själv, blir en Ruby konsult. Priset skapades 2009 för att fira slimmingworlds 40-årsjubileum och ges till konsulter i Storbritannien och Irland som välkomnar 40 nya medlemmar till sin grupp på en månad. I år är bantningsvärlden 47-årsjubileum.

‘När medlemmar kommer till min grupp, berättar de för mig att de har försökt gå ner i vikt innan och det har inte fungerat så att de känner sig som fel. Jag räknar dem som inte är dem som har misslyckats, men det program de följde, oftast för att kosten var strikt eller för att de inte fick rätt stöd. Det gör att folk tror att de inte kan göra det, att de aldrig kommer att lyckas med någon diet, men medlemmarna i vår fredagsmorgongrupp har förlorat 16 stenar mellan dem sedan 1 januari.

Lisa tillägger: ‘Jag är glad över att uppnå denna pris. Rubiner är kända för att vara vackra men de är också en av de svåraste naturliga ädelstenarna, och det jag är mest stolt av för att jag tar den här utmärkelsen som ett erkännande av hur svårt jag arbetar för att stödja var och en av mina medlemmar att uppnå sina viktminskningsmål. Jag tror verkligen att jag har det bästa och mest givande jobbet i världen, det finns ingen bättre känsla än att hjälpa någon att känna sig bra om sig själva, så att vinna den här utmärkelsen verkligen är den (Ruby red) körsbär på toppen.

En annan viktminskningsexpert från Swindon har också vunnit en briljant bronsutmärkelse efter att hon anmält mer än 80 medlemmar till sina nya sessioner på bara fem månader.

Lisa Watson, som för närvarande driver en Slimming World-grupp på fredagsmorgnar, har fått bronsstatus av den nationella bantningsklubben på grund av hennes framgång i att stödja lokala slimmare för att nå sina drömvikter, förbättra sin hälsa och förändra sina liv.

Tillskottet tilldelas Slimming World Consultants som framgångsrikt bygger en livlig och dynamisk grupp av cirka 50 medlemmar, och när den tjänst de tillhandahåller är så bra att medlemmarna fortsätter att komma varje vecka. Det är den andra utmärkelsen som Lisa har tilldelats sedan han blev en konsult i januari i år.

Hon sa: ‘Jag är glad över att ha fått bronspriset på fredagsmorgon Greenbridge-gruppens vägnar och ännu mer glada över att öppna en annan session nästa månad.

‘Jag känner mig passionerad om att hjälpa människor att förvandla sina liv genom att gå ner i vikt på samma sätt som jag gjorde när jag förlorade två stenar med Slimming World. Förlorad vikt fick mig att känna mig lyckligare och friskare och gav mig så mycket mer självförtroende.
hälsohem viktminskning Bantning Världskonsulent visar att hon är röd het på att hjälpa människor att gå ner i vikt