hur ska man träna för att gå ner i vikt Bankomat för resten av staten

bästa dieten för att gå ner i vikt Bankomat för resten av staten

Montgomery County tjänstemän appellerade till statliga ledare måndag för att behandla staten mest befolkade jurisdiktion ganska i den kommande lagstiftningsperioden som sannolikt kommer att koncentrera sig om att balansera ett prognostiserat underskott på 1,6 miljarder dollar för räkenskapsåret 2012 och en debatt om hur man betalar för långfristiga pensionsförpliktelser.

Flera talare på kommittén för Montgomery årlig lagstiftnings frukost i Rockville sade länet står inför sina egna budgetutmaningar och kan inte absorbera ytterligare nedskärningar i statligt stöd utan att öka skatterna.

County Executive Isiah Leggett, som introducerade Gov. Martin O vid frukosten, betonade Montgomery starkt stöd för den demokratiska guvernören i hans valval inför den senaste månaden.

ger en rösträtt, sade Leggett. det är annorlunda än att vara en bankomat för resten av Maryland. Rådets president Valerie Ervin (D Dist. 5) i Silver Spring främjade tre utbildningsspecifika frågor som hennes högsta prioriteter för 90-dagarsessionen som börjar den 12 januari.

Staten bör behålla sitt finansieringsåtagande för skolbyggande, fortsätta betala för 100 procent av lärarpensioner och ändra underhållsrätten som kräver att länen ska finansiera skolsystemen åtminstone det föregående året per elevnivå, sa hon.

Om Montgomery County är skyldig att följa underhåll av ansträngningar kommer det att behöva uppgå till ytterligare 83 miljoner dollar för utbildning. Länet står redan inför ett underskott på 300 MUSD under räkenskapsåret 2012, och lokala ledare tror att de borde få ett undantag, eftersom finansieringsökningarna under tidigare år har gått långt över det minsta kravet på MW.

I en intervju med reportrar som följde frukosten, O (D) sidestepped en fråga om huruvida han stöder att ändra underhållsrätten. det är inte möjligt för länen, det är inte möjligt för staten, sade han.

Under sin adress noterade guvernören att det omöjligt att behålla efterfrågan på högkvalitativa tjänster utan tillräckliga resurser för att finansiera dem.

alla vill ha mer. Vi vill alla betala mindre för det. Vi vill alla ha en bättre livskvalitet, sa han. alla gillar att kunna äta tårta och gå ner i vikt,
hur ska man träna för att gå ner i vikt Bankomat för resten av staten
men samtidigt vet vi det inte hur världen fungerar. County har blomstrade under sin första term och kommer fortsättningsvis att ses positivt framåt, säger O, som pekar på en ökning av finansieringen för skolbyggandet och verksamheten, fortsatta framsteg på Intercounty Connector och stöd för lilla linjens ljustångsalternativ.

Men han sa också att staten ännu inte är ute av recessionary woods och fler uppoffringar måste göras. Vissa byråer och program kommer att behöva hantera kvarvarande på samma nivå av finansiering som förra året, medan andra kommer att behöva absorbera nedskärningar.

På samma sätt berättade flera generals ledare Kumar P. Barve (D dist. 17) i Gaithersburg att flera hundra deltagare skulle klara sig för oönskade nedskärningar, kanske på populära områden i budgeten, som Program Open Space.

län, varje valkrets, kommer att behöva offra, sa han. kan hållas harmlös i denna typ av recession. statens finanspolitiska prognos bör komma i tydligare fokus idag när statsbudgeten för inkomstskattningar möts för att frigöra prognoser som O kommer att använda för att hjälpa till med att föra ut sitt budgetförslag för budgetåret 2012.

En statskommission som undersöker hur man tar itu med de statliga ballongpensionsskulderna, vilket är en stor bidragsyter till budgetunderskottet, fördröjde att fatta röster på måndagen på några rekommendationer fram till nästa vecka.

County tjänstemän har överklagat i flera år att lärare pensioner bör inte sättas på sina axlar, eftersom de bygger på kontrakt som förhandlas av skolsystemet,
hur ska man träna för att gå ner i vikt Bankomat för resten av staten
inte lokala myndigheter.

För två år sedan gjorde Leggett (D) vågor vid lagstiftande frukost när han lovade att rita linje i sanden för att skydda lärarpensioner. Som svar svarade senatpresident Thomas V. Mike Miller Jr. ut på den linjen. Miller (D Dist. 27) i Chesapeake Beach har länge gynnat att flytta en del av lärarutgifterna till länen.