kalorier för att gå ner i vikt Baltimore Sun Talk Forums

tips på att gå ner i vikt snabbt Baltimore Sun Talk Forums

Jag tittade på en ESPN-special med några intressanta bilder av Babe Ruth. En del av det visade honom golf och boxning, och till och med spelade fotboll och den här mannen såg HUGE. Så jag försökte ta reda på genom att leta efter hans längd och vikt och han var listad som 6 fot två och 215 pund som inte kunde vara rätt. Han ser till att han vid den tiden han var 40 var tvungen att vara tryckte 250 och han såg mycket längre än 6 ‘2.’ Vem som helst vet sin faktiska höjd och tyngsta spelvikt bara nyfiken. Han skulle förmodligen kunna köra en golfboll över 300 meter med en träklubb! I bilderna höll han inte ens ordentligt när han slog av sin ryggfot, inte mindre!

Ja, men fötterna var stora. Jag skulle inte ha velat den mannen att slå mig heller. Programmet intervjuade en gammal tidtabell som sa att han svängde hårdare och bollen rakade ut sin bat till skillnad från vilken spelare som någonsin sett! Ruth själv hördes att han svängde stort (så svårt han kunde) hela tiden, även om han försökte ‘svänga genom basebollet’. Inte konstigt att han slog så monster skott! Faktumet att han var en bra korps talar till hans otroliga atleticism, men att titta på honom, du skulle inte tro det som han bara såg ut som en stor kula!

Ja, men fötterna var stora. Jag skulle inte ha velat den mannen att slå mig heller. Programmet intervjuade en gammal tidtabell som sa att han svängde hårdare och bollen rakade ut sin bat till skillnad från vilken spelare som någonsin sett!
kalorier för att gå ner i vikt Baltimore Sun Talk Forums
Ruth själv hördes att han svängde stort (så svårt han kunde) hela tiden, även om han försökte ‘svänga genom basebollet’. Inte konstigt att han slog så monster skott! Faktumet att han var en bra korps talar till hans otroliga atleticism, men att titta på honom, du skulle inte tro det som han bara såg ut som en stor kula!

Han var en av ett slag. Ingen tvekan.

Du måste komma ihåg den tid han spelade i. De flesta spelarna var under 200 pund och under 6 fot. sedan dess har den genomsnittliga spelaren förmodligen fått 4 tum högre och 5 pund tyngre, så det skulle motsvara en 6 ‘6’ 260 pund spelare idag. Han var dock fantastisk, händer ner den bästa spelaren någonsin. Jag skulle till och med säga den mest dominerande idrottaren i sin sport någonsin när det gäller honom som dominerar tävlingen. Killen har en karriär ops plus 206, den högsta everhe genererade mer än dubbelt så mycket som normalt.

Jag tittade på en ESPN-special med några intressanta bilder av Babe Ruth. En del av det visade honom golf och boxning, och till och med spelade fotboll och den här mannen såg HUGE. Så jag försökte ta reda på genom att leta efter hans längd och vikt och han var listad som 6 fot två och 215 pund som inte kunde vara rätt. Han ser till att han vid den tiden han var 40 var tvungen att vara tryckte 250 och han såg mycket längre än 6 ‘2.’ Vem som helst vet sin faktiska höjd och tyngsta spelvikt bara nyfiken. Han skulle förmodligen kunna köra en golfboll över 300 meter med en träklubb! I bilderna höll han inte ens ordentligt när han slog av sin ryggfot, inte mindre!

Hector är den som är gammal nog att veta. men Ruth var i form tidigt i sin karriär och jag tror att dessa siffror är nog ganska korrekta.
kalorier för att gå ner i vikt Baltimore Sun Talk Forums