middag under 500 kcal Bara hur många toppvingare kan de släppa

gå ner 1 kg i veckan Bara hur många toppvingare kan de släppa

Är Patrick Maroon nästa topp Edmonton Oilers vinger för att lämna staden? Och om han går, vad då? Maroon har varit oljans bästa och mest konsekventa rena ving i två år nu.

Om han går och det ser ut som han kommer Edmonton redan en tunn grupp av vingers att se utålitligt tuff ut på 2018 19.

Edmonton Oilers vidarebefordrar Patrick maroon på dec. Alla tre av Hall, Yakupov och Purcell var borta från början av 2016 17 säsongen.

I 2016 17 var Jordan Eberle utan tvekan Oljas näst bästa vän i reguljärsäsongen, men efter att ha trängt ner som spelare två år i rad och haft särskilt svaga playoffs, var Eberle också borta i början av året . Detsamma gäller för Tyler Pitlick, som hade varit rimligt effektiv i en tredje / fjärde linje innan han gick ut med skada.

Ingen trovärdig i Oil Country kommer att argumentera förlusten av Purcell och Yakupov var träffar till laget, men många kommer att argumentera för förlusten av Hall, Eberle och även Pitlick skadade lagdjupet på vingen, så mycket att en brist på Kvaliteten på vingen har varit ett stort problem för Oilers i år. Det är svårt att ta problem med den tanken.

Och nu är 29-årige Maroon uppenbarligen på kvarteret. Han är en obegränsad friagent i juli, och om oljedrivarna kan skriva under de närmaste veckorna finns det inget annat val än att flytta honom för en kombination av val och framtidsutsikter.

Men gör inga misstag som kommer att bli en betydande förlust i en position där Oilers verkligen har råd med några större förluster.

Maroon en konsistensmodell i år och förra åretMaroon är en stor, tuff vinge som kan förutse och skydda pucken och har anständiga händer när det gäller att göra ett pass, men han är inte en stark efterbehandlare. Han är defensivt ansvarig och kan spela effektiv fysisk hockey när han kallas på. Han är OK på strömspelen och gör i allmänhet någon linje bättre när han på den.

Vissa har sagt att Maroon lek har gått ner i år i jämförelse med förra året, men jag kommer att föreslå att de kanske behöver titta närmare. Faktum är att han varit Mr Consistency. Så många Oilers har haft mindre eller stora dropoffs i prestanda i år, det var inte alls fallet med Maroon.

Förra året hade Maroon 0,52 poäng per spel. I år har han 0,54 poäng per spel.

Förra året, när det kom till hans jämnstyrka som gjorde chanser plus minus, var Maroon +2,64 per spel, ganska lätt den bästa prestationen av någon ren ving på laget. I år han på +2,62 per spel, igen ganska lätt det bästa av någon Oilers ving.

Om vi ​​gräver djupare och bara tittar på de stora bidragen till Grad A-chanser mot de stora misstagen i Grab A-chanserna mot, är Maroon återigen konsekvent. Förra året var Maroon +1,04 per spel. I år han +1,03 per spel. Det är igen de bästa siffrorna för någon ren vinge (inte Leon Draisaitl) på laget båda åren. De indikerar en ving som får jobbet gjort bra i en topp 6-roll.

I 2015 16 var Taylor Hall +1.26 på Grad A-poängen chans per spel, ett starkt tal för en ving och en snitt över Maroon, men inte en värld bort. Självklart har Hall uppnått det numret som driver sin egen linje med Draisaitl och Purcell. Det en avgörande skillnad. Maroon har uppnått sina olika nummer som oftast spelar på en linje med Connor McDavid. Att en enorm faktor i Maroon stark statistisk visning. Men andra spelare har samma chans med McDavid och inte gjort nästan lika bra som Maroon. På kort sikt, för de närmaste åren när han är 30, 31 och 32, är han inte en dålig satsning för att vara en anständig topp 6-fläkt på ett bra NHL-lag.

Så varför är Maroon en målvakt på Oilers? Tja, det finns de massiva kontrakten med Connor McDavid, Leon Draisaitl, Ryan Nugent Hopkins och Milan Lucic, för att inte tala om ett stort kontrakt med Andrej Sekera och betydande avtal med Kris Russell, Adam Larsson,
middag under 500 kcal Bara hur många toppvingare kan de släppa
Oscar Klefbom och Cam Talbot. Stora affärer är säkert på väg för Darnell Nurse och jag skulle argumentera, Jesse Puljujarvi. Oljan har bara så mycket kepsutrymme att gå och GM Peter Chiarelli måste fråga om Maroon kommer att vara bra värde de närmaste tre eller fyra åren. Det är en rättvis fråga, utan något enkelt svar, trots att Maroon är en konsistensmodell sedan han kom hit. Jag klargjorde i många inlägg varför jag tycker det är en dålig till hemsk idé att spela McDavid och Draisaitl tillsammans (det misslyckades säkert i år), men den riktningen jag ser McLellan går. Han nämnde att han ser Draisaitl som McDavid right wing.

Jag ser Draisaitl som ett betydligt bättre tvåvägscentrum än RNH, och min egen preferens skulle vara att se RNH på vingen med McDavid, inte Draisaitl. För att Oilers ska vara bäst, måste det stora tyska centrumet leda sin egen linje. För teamets bästa måste han väcka sin egen linje.

Jesse Puljujarvi är oljans näst bästa vinge redan efter Maroon, så han är i topp 6 nästa år, även som tränaren ännu inte litar på honom på toppkraftspelaren.

Andra alternativ? Hmmm. Jag ser Drake Caggiula, Jujhar Khaira, Milan Lucic och Ryan Strome som tredje linjer. Om mer förväntas av dem, kan Oilers förvänta sig samma resultat i kolonnen för borttagning av förlust, men jag lägger till en försiktighet, att det där en chans Lucic och Draisaitl kunde hitta någon kemi på en andra rad. RNH och Lucic har varit en hemsk blandning i år, läcker grad A-chanserna, men kanske Draisaitl och Lucic kan hitta tvåvägskemin för att göra ett andra raderingsarbete, vilket skulle vara en stor boost för Oilers.

Min egen preferens skulle vara McDavid med RNH och Puljujarvi nästa år, sedan Lucic, Draisaitl och Winger X på andra raden, och en kombination av Khaira, Caggiula, Strome och en ny spelare eller två kämpar för tredje raden. McLellan kom nära att hålla fast vid Kailer Yamamoto förra året, och den knepiga angriparen har nu 36 poäng i 22 Western Hockey League-spel. Det var värt att notera att han var i en scoring funk efter att ha återlämnats till junior, med bara 9 poäng i sina första 11 matcher, men han nu på en körning där han satte upp 27 poäng i sina senaste 11 matcher.

Vad händer om Maroon tecknar? Om Oljedrivna kan skriva Maroon och är villiga att försöka Ryan Nugent Hopkins på vingen, kanske det är så svårt på vingen för 2018 19.

En topplinje av Maroon, McDavid och Puljujarvi, med Nugent Hopkins, Draisaitl och Lucic eller Yamamoto på en andra rad ser inte så illa ut. Edmonton skulle mötas med att förstärka den tredje och fjärde linjen. Om Lucic glider till tredje linjen kan en enhet med honom, Khaira, Strome och Caggiula slåss för att spela tiden vara okej, även om ingen av dem verkligen har imponerat detta år (trots att Khaira åtminstone har överträffat de allmänna förväntningarna trodde han var minst så bra, om inte bättre, eftersom han bara var medioker).

Så frågan för Chiarelli är huruvida han kan få en bättre spelare för mindre pengar än Maroon på handels- eller friagentmarkeringen. Det ser ut som ett långt skott,
middag under 500 kcal Bara hur många toppvingare kan de släppa
men det är värt att notera att han tog upp Maroon själv för nästan ingenting och på ett fyndkontrakt. Så kanske Chiarelli kan laga upp något. Värmen är på.