snabb viktnedgång Bara säg nej till BMI

hur jag gick ner i vikt Bara säg nej till BMI

Kära redaktör: Jag läste artikeln ‘För fet för feds’ med stort intresse. Jag är en hälsoinformationshantering professionell med ytterligare behörighet (CHP) i hälso-och sjukvårdens integritet. Jag kan inte vara oense med någonting i artikeln och det skrämmer mig till döds att regeringen kommer att lägga till ytterligare personuppgifter till det som de redan samlar in.

Jag har en mycket seriös kommentar att göra. Jag skulle aldrig trivialisera förintelsen och dess inverkan på judar runt om i världen. Jag växte upp i Chicago förorter och många, många människor i området var / är helbrott överlevande. Om jag hade några kommentarer att göra om det judiska folk som är involverat i förintelsen skulle det vara att jag inte förstår varför de lät sig ledas som att lamm till slakt. De trodde att de inte hade något annat alternativ än att följa de alltmer hyfsade tyska reglerna som utfärdades för att utplåna varje jude på jordens yta. Jag undrar varför de inte gjorde uppror, varför de inte tog upp armarna (så att säga) och slogs. Det fanns så många fler av dem än deras fångare i koncentrationslägerna. Det här är inte en diatribe mot judiska människor. Det är bara en observation som leder till min nästa punkt.

Varför ska alla amerikaner förse sig med att deras BMI har gått in i sin elektroniska hälsopost? Vem säger att vi måste lämna in? Ingen. Jag har vägrade vägas i flera år (ja jag är överviktig och jag vägrar att få veta det är bra eller dåligt baserat på vad min vikt är idag.) Du skulle inte tro hur många vårdpersonal, särskilt sjuksköterskor, som bli synligt arg när jag vägrar att gå på skalan.

‘Hur kommer du att veta om du förlorar eller gå ner i vikt?’ Jag blir frågad. ‘Mina kläder blir lösare eller stramare’, svarar jag. Jag kunde belabor punkten, men det finns inget behov.

Amerikanska EHRs kommer endast att dokumentera sina BMI, om vi underkastar vägning. Ingen vikt dokumenterad, ingen BMI heller. Enkel, men radikal lösning, ja? Inte riktigt.

Vi behöver inte ledas till vågarna som lamm till slakt. Skulle skalpolisen dyka upp, kommer jag att kräva att de inte rör mig. Vi lever inte i en polisstat. Jag är inte så dum. Jag är inte så dum att jag skulle vägra att vägas om jag skulle genomgå ett förfarande där noggrann titrering av anestesi eller något liknande är nödvändigt.

Det finns fall där vikt också påverkar mängden av ett specifikt läkemedel som måste administreras, men det är sällan, om det behövs, för en vuxen. Jag kunde fortsätta, men jag vann ‘t.

Jag är förskräckt av regeringens intrång i min personliga, privata, skyddade hälsoinformation. Jag kommer inte att lägga det här! (Eller kanske jag lägger mig, eftersom det skulle vara svårare att väga mig!)

Jag är en av grundarna till Borgarna av Barrow County for Change, en ny medborgargrupp här i Barrow County.

Jag har haft många invånare fråga om vi var anslutna till Barrow County Citizens Watch-gruppen och jag är glad att säga att vi på något sätt inte är anslutna till dem.

Vi har hört talas om den här gruppen, forskat på dem och inte tolererar vad de gör. De vägrar att försöka ta upp frågor, förutom att de inte respekterar och nu hotar valvalda tjänstemän.
snabb viktnedgång Bara säg nej till BMI