tips gå ner i vikt Barbie som en riktig kvinna är anatomiskt omöjlig

att gå ner i vikt Barbie som en riktig kvinna är anatomiskt omöjlig

Världspolitik Underhållning Skvaller Filmer TV Musik Teater Konst Korsord Underhållning Bilder Horoskop Dagligen Veckovis Månads Livsstil Hälsokost Viva Spel Åsikt Bilar Köparens Guide Betygsätt Recensioner Nyhetsvisningar Foton Gallerier Omslag Annonser Utveckling: Nordkorea Stormy Daniels Ruthie Ann Miles RYSSLAND GUN CONTROL

Barbie som en riktig kvinna är anatomiskt omöjlig och skulle behöva gå på alla fyra, diagrammet visar Barbie som en riktig kvinna är anatomiskt omöjligt

Även om hon länge har ansetts vara det universella idealet för en kvinnas figur, visar en analys av hennes dockans storlek i förhållande till en fullvuxen kvinna att Barbie är anatomiskt omöjligt och skulle reduceras till att gå på alla fyra och inte kunna lyfta någonting . En av de första utgåvorna av dockan, Slumber Party Barbie, kom till och med med en dockningsstorlek ‘Hur man går ner i vikt’ boken med bara ‘Don’ t eat! ‘Skriven inuti och en skala permanent fast vid 110 pund. Den genomsnittliga amerikanska kvinnan är 5 fot, 4 tum lång och 166 pund.

Barbie s 3,5 tums armband skulle göra henne oförmögen att lyfta någonting. Med en 16 tums midja,
tips gå ner i vikt Barbie som en riktig kvinna är anatomiskt omöjlig
‘Barbie har bara plats för en halv lever och några inches av tarmarna’, visar diagrammet.

Bobbig Barbie skulle bara ha en storlek på tre fot och små anklar, vilket innebär att hon måste gå på alla fyra. Även hennes armar skulle vara praktiskt taget värdelösa, med 3,5 tums handleder. Den långa, tunna halsen skulle inte kunna hålla upp huvudet heller.

Hon är så mager att oddsen att hitta ännu en av hennes otroliga dimensioner bland en slumpmässig grupp av kvinnor är vanligtvis en i tusen till och med miljarder om du anser hennes midja, nacke eller handledsstorlek.

Det otroliga diagrammet är tänkt att visa hur löjligt Barbie är som en förebild och de katastrofala effekterna som idealiserar det omöjliga kan ha.

‘Anorexia nervosa är det enda dödligaste psykiska tillståndet,’ rapporterar webbplatsen. Om ‘5% till 20% av de personer som diagnostiseras med anorexi kommer i slutänden att dö av sina överraskande effekter på kropp och själ: hjärtkomplikationer,
tips gå ner i vikt Barbie som en riktig kvinna är anatomiskt omöjlig
organsvikt och till och med självmord.’