tips gå ner i vikt Bariatric Vikt

kost för att gå ner i vikt Bariatric Vikt

har nått epidemiska proportioner och anses nu vara den första orsaken till diabetes och hjärtsjukdom i nationen. För många har traditionella metoder som kaloribegränsning och träning misslyckats med att producera initiala eller långvariga viktminskningsresultat. Om du har misslyckats med att gå ner i vikt genom andra metoder och överväger ett mer aggressivt tillvägagångssätt för att hantera problemet, är du inte ensam. år 2015, en ökning med mer än 25 procent under 2011 siffror.

Detta dokument får inte skrivas ut utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Northwest Arkansas Newspapers LLC. Läs våra användarvillkor eller kontakta oss. Associated Press-text, foto, grafik, ljud och / eller videomaterial får inte publiceras, sändas, omskrivas för sändning eller publicering eller omfördelas direkt eller indirekt i något medium. Varken dessa AP-material eller någon del därav kan lagras i en dator förutom personlig och icke-kommersiell användning. AP kommer inte att hållas ansvarig för eventuella förseningar, felaktigheter, fel eller försummelser därifrån eller vid överföring eller leverans av hela eller någon del därav eller för eventuella skador som härrör från något av föregående.
tips gå ner i vikt Bariatric Vikt