tips gå ner i vikt Barn lär sig vattensäkerhet

hur går man ner i vikt utan att träna Barn lär sig vattensäkerhet

North Coast NewsNorth Coast WeatherNorth Coast Sky CamsNorth Coast TeamNorth Coast ScheduleCommunity CalendarREDDING, Californië Waterama 2017! gjorde ett stänk på Redding s Aquatic Center fredag ​​kväll, sparkar av Memorial Day weekend. Utanför Kalifornien avdelning för båt och vattenvägar, den fria händelsen syftade till att lära barn och deras vårdnadshavare säker vatten praktik i poolen, på sjön och runt vattnet. ‘Vattnet kan vara väldigt farligt, men det kan också vara mycket roligt, säger Josie Carruthers, en mor till fyra pojkar.’ Du måste ha en hälsosam rädsla för vattnet. ‘Vid Waterama 2017! Både barn och vuxna tog simma-lektionsutvärderingar för att få sin svag förmåga. De anmäldes sedan till simningstimer och anpassade för flytvästar baserat på deras vikt. ‘Vi gav 120 flytvästar idag,’ Reddings stad ‘s Recreation Supervisor Jennifer Moore sa. ‘Det är inte pinsamt att ha på sig en flytväst’, sade Makhi Hansen, 13. Hans mormor Connie Rochon sa att Makhi och hans yngre bror Aiden, 10, spenderar mycket tid på Shasta Lake . ‘De förstår inte det, särskilt vid sjön, underkanten urrents kan dra dem under och de behöver verkligen ha en flytväst för att hålla dem säkra ‘, sade hon. Kalifornien Department of Development Services sa i genomsnitt 54 barn under 5 års ålder dö genom att drunkna varje år. Dock är de inte den enda demografiska utsatt för drunkning. Moore sa att vuxna män mellan 15 och 25 år är i hög risk. ‘Flytvästar är ett väldigt viktigt skyddslag för alla ute på sjön’, sa Moore. ‘Och se till att du’ tänker på temperaturen innan du bara går iväg, ‘tillade hon.
tips gå ner i vikt Barn lär sig vattensäkerhet