tränar men går inte ner i vikt BAND rätt för dig

gå ner i vikt hemma BAND rätt för dig

Genom Britney Glaser bioemailLAKE CHARLES, LA (KPLC) Om du är överviktig och känner dig som kost och motion som hjälper dig i din viktminskning, kan LAP BAND-kirurgi vara verktyget för att hjälpa dig att nå dina hälsoproblem. Sedan barndomen har vikt varit en konstant oro för Tessa Fontenot. ‘Allt jag tänkte på var vikt,’ säger hon, ‘varje dag hur ska jag ta det av, hur ska jag hålla det, hur folk tittade på mig och hur min arbetsprestation var varje dag.’ År av kostförändringar och utövar endast frustrerad Tessa mer som skalan ser sågat i årtionden. tech hos CHRISTUS St. Patrick Hospital, varje dag för Tessa innebär att behandla de sjuka, så efter att ha vägt hennes alternativ för sin egen hälsa såg LAP BAND kirurgi som den bästa passformen. ‘Jag bestämde mig för att jag ville bli frisk för mig, för min familj och för att fungera bättre’, säger Tessa.Dr. Richard Shimer, en kirurg på St. Pat säger att LAP BAND-kirurgin är den mest minimalt invasiva tyngdförlustsoperationen eftersom den utfördes laparoskopiskt genom flera små snitt. ‘I huvudsak vad vi sätter runt magen i magen’, säger Dr. Shimer, ‘om du kunde tänka på något som skulle se ut som ett bälte och det justerbart, så vi kan cinch det ner en rung eller två eller lossna det upp beroende på hur mycket vikt en person försöker förlora eller hur mycket begränsning de kanske eller inte kan ha. ‘Det justerbara magsbandet skapar en liten övre magsäck som begränsar mängden matkonsumtion och sänker matsmältningen. ‘Det berättar för dig när du är full för att sluta äta och när du är hungrig att äta’, säger Tess. För att kvalificera sig för ett LAP BAND-förfarande säger Dr. Shimer att du måste vara kliniskt fetma. ‘En person som har ett kroppsindex på 40 eller högre’, säger han, ‘som kommer ut till omkring 100 pund över en ideal kroppsvikt. En förutsättning är att en person måste ha försökt gå ner i vikt genom andra metoder och visa att de har misslyckats. ‘Efter en år lång matdagbok och övningsplan som fortfarande hjälpte Tessa att kasta den vikt hon hade LAP BAND i december. Sedan dess har hon tappat 35 pund och har en alltmer positiv syn på hennes bytande kropp. ‘Åh, det är fantastiskt,’ säger Tessa, ‘jag kan tro att jag äntligen gör det och det stannar kvar.’ Det är viktigt att notera att Tessa har arbetat sedan fem dagar i veckan och har ätit en proteinrik kost . De vanligaste biverkningarna efter LAP BAND-operation är illamående, kräkningar och förstoppning. i Diabetes Management Center vid CHRISTUS St. Patrick Hospital. Ring 491 7577 för att reservera din plats. Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal kan regelbunden motion vara ditt bästa alternativ, rapporterar forskare. Lewis En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. Efter den canadiska provinsen Ontario förbjöd mentolcigaretter svarade många rökare genom att försöka sparka vanan, en ny studie hitta. Efter den kanadensiska provinsen Ontario förbjudna mentol cigaretter, svarade många rökare genom att försöka sparka vanan, finner en ny studie.
tränar men går inte ner i vikt BAND rätt för dig