vad ska man göra för att gå ner i vikt Bank of Oklahoma hjälper anställda att hålla vikt

hur ska man gå ner i vikt Bank of Oklahoma hjälper anställda att hålla vikt

Just i tid för nyårs resolutioner erbjuder Tulsa-baserade BOK Financial Corp. anställda en andra omgång av ett gratis, 10 veckors ‘Naturligt Slim’ -program som förra sommaren ledde till en kollektiva 4 700 kg viktminskning bland deltagande arbetstagare och beroende makar på sin sjukförsäkring plan.

‘Resultaten var svimlande, något ur en infomercial’, säger Leah Harper, vice vd för företagskommunikation.

Bland de 378 deltagarna som avslutade alla 10 veckorna av programmet var den genomsnittliga viktminskningen 9,3 pounds, sade Harper. Tjugosex procent kasta mer än 10 pund och 4 procent sjönk mer än 20 pund.

Nästan 600 Oklahomans har anmält sig till runda två av programmet, som började den 8 januari, sade Harper.

‘Den här gången täcker företaget också kostnaden (380 dollar per person) för anställda som inte finns i vår förmånsplan,’ sade hon. ‘Målet är att hålla upp de hälsosamma beteenden i hopp om hälsosammare anställda, vilket kommer att leda till i mer produktivitet från färre hälsorelaterade frånvaro och lägre kostnader för hälso- och sjukvård. ‘

Naturligtvis Slim är en produkt av Dallas-baserad ACAP Health.

Fokuserat på uppmärksam äta, programmet är inte en kost; det finns ingen att räkna med kalorier eller att undvika kolhydrater. Deltagarna kan fortsätta att äta sin favoritmat, inklusive hamburgare och pizza, eller i fallet med Crystal Waltman, kakor, glass och kaka.

Favoritmatdelen är vad fascinerad Waltman, en 40-årig finansanalytiker, av Harrah, som anmälde sig i juli, sa hon. Under tiden lanserade supportisten Susan Vaughan, 58, Edmond, för att hennes man behövde gå ner i vikt, och hon tänkte om hon deltog,
vad ska man göra för att gå ner i vikt Bank of Oklahoma hjälper anställda att hålla vikt
de båda drog sig.

Waltman, som är 5 meter, 1 tum lång och arbetar ute på sin lunchtid på YMCA, ‘förlorade 10 pund lätt’, sa hon. Vaughan, vid 5 fot 3, sjönk 18 pund medan hennes man är nere 26 så långt.

‘Jag kan inte ha den halva kläderna jag har’, sa Vaughan. ‘Det tar mig ett tag att hitta något att lägga på.’

Naturligtvis smala tips för viktminskning, som skickas varje vecka till deltagarna, inkluderar väga dagligen; äta bara när du är hungrig, äta din favoritmat först, sakta ner medan du äter, sätt ner din gaffel mellan bett; drick 64 uns av en till sju del blandning av apelsinjuice, inte från koncentrat och vatten dagligen för att avvärja hunger och Undvik övermålning, och håll till en kort lista över hungrigsparande mellanmål, inklusive fem jordgubbar, två jordnötssmackar eller 15 hela jordnötter.

BOK Human Resources Manager Debbie Saunders sa, ‘Vårt primära mål var att hjälpa våra anställda att ha lyckligare och hälsosammare liv, så att de kan vara mer produktiva på jobbet och hemma.’

Ännu mer än viktminskning insåg deltagarna en kollektiv 42 procent minskning av riskfaktorer, inklusive blodtryck, dålig kolesterol, sockerarter och midjestorlekar sa Saunders.

‘På vårt företags intranät noterade många anställda att inget annat viktminskningsprogram någonsin hade fungerat för dem och att Naturally Slim hade förändrat sina liv, sa Saunders. ‘Vissa sa att det var den största fördelen som banken någonsin hade gett,
vad ska man göra för att gå ner i vikt Bank of Oklahoma hjälper anställda att hålla vikt
‘ sa hon.