vill gå ner i vikt Bantning ner nu för att undvika julens rush

viktnedgång träning Bantning ner nu för att undvika julens rush

Så, efter att ha tillbringat mycket av mitt vuxna liv som försöker gå ner i vikt, är jag nu en vecka i min senaste diet och chockat mig själv i det genom att väga mig själv för första gången i år. Jag visste att det inte skulle vara bra, eftersom jag har haft det mesta av det här året obevekligt tack vare ett besvärligt bakproblem. Och när du knappt kan röra sig så att du hindrar dig från att gå ut, kan mycket depression komma ner. Och vad gör jag när jag är ner? Jag äter. Vad mer är det att göra?

Och så tyngden har staplat på. Inte hjälpt av min egen naturliga girighet, förstås. Gjorde matar grådighet, jag har upptäckt, ju mer du äter, ju mer du längtar efter, och då blir vanor. Dåliga vanor. Vanor som är svåra att bryta. Som familjesäcken med chips i mitten av eftermiddagen. kudde och i hemlighet konsumeras under ett 9 pm drama på tellyen. Boxen av Magnums i frysen för barnen, naturligtvis. Jumbobaren av Fruktmut fylld bakom mikrovågsugnen för nödsituationer.

Men inte längre. Jag är en förändrad kvinna. Jag har upptäckt 8 veckors blodsockerdiet, som flaggar upp en ‘genomsnittlig viktminskning: 14 kg i 8 veckor’. Två sten på åtta veckor! Vid jul! Jag kan göra det!

Men häng i en minut, vad är fångsten? Ingen diet kan vara så snabb och effektiv, kan det? Det kan om du skär dina kalorier till 800 per dag, vilket är hemligheten för denna diet,
vill gå ner i vikt Bantning ner nu för att undvika julens rush
som syftar till att hålla ditt blodsocker Trots det faktum att jag inte är diabetiker eller till och med visar diabetiska tecken (hur överraskande, med tanke på mitt sockerintag i år bara), är det den tidsgräns som gör att jag tror: OK, även jag kan göra en diet i åtta korta veckor, bara för att se om det är den som fungerar för mig.

Så började det förra måndagen. Ut gick toast till frukost och in kom gröt. Ut gick bagel och ost till lunch och in kom salladen, gick ut pasta eller potatis med middag och i kom broccoli och ut gick all skräpmat. Som vanligt i början av en diet känner jag mig lugn och mager. Jag ser inte skinnig ut. Naturligtvis har jag bara en mycket tom mage och lider av sockeruttagets effekter, inte minst avtagna genom att förtära det udda äpple (ja det är tillåtet).

Jag är fast besluten att gå hela åtta veckor, oavsett hur högt min mage grumlar, och jag kommer inte att stanna ens efter det. Jul, jag erkänner, kommer att vara lite av ett problem all den fyllningen och julpudden, för att inte tala om alkoholen men efter en kort uppehåll planerar jag att återuppta min diet i det nya året.

Jag är fast besluten att jag når min målvikt (frågar inte ens hur mycket jag vägde i början förra måndagen eftersom det bara är för förödmjukande) och jag kommer hålla fast vid det så att jag inte längre behöver spendera resten av mitt liv binge äta följt av bouts av binge dieting.

Filmer från 2005 visar att USA: s presidentkandidat berättar att han, efter att ha dödat några Tic Tacs, ‘bara börjar [kyssa dem] . Det är som en magnet. Bara kyss. Jag väntar inte ens. Och när du är en stjärna låter du dig göra det. Du kan göra vad som helst. Ta tag i dem. Du kan göra vad som helst.’

En man som är van vid att få sin egen väg genom sin rikedom, tar inte vänligt med att bli ‘Nej’ av kvinnor eller av någon. Det betyder att han inte hörde någon annan, antingen för att han använde sig på att få sin egen väg.

Inte idealiskt material för den potentiella presidenten i ett land som har en befolkning på över 157 miljoner kvinnor, men jag känner, men hans blatant sexistiska attityd har verkligen inte hindrat honom hittills. Låt oss hoppas att det amerikanska folket kommer att låta honom veta meningen med ordet ‘nej’ när de röstar nästa månad.
vill gå ner i vikt Bantning ner nu för att undvika julens rush