bra mat för viktnedgång Fitness trackers kanske inte hjälper dig att gå ner i vikt

hur går man ner i vikt på en vecka Fitness trackers kanske inte hjälper dig att gå ner i vikt

rekommendera alltid vem som helst som fysiskt kan göra det borde göra träning, berättade han för ABC27 News. börja brinna muskler, muskler bränner mer kalorier. studien var avsedd att bestämma effektiviteten hos fitness trackers.

brukar inte förstå hela processen, förklarade Palmer. många gånger spårar de kalorier eller de spårar sina steg och sådant, och de vet inte var de börjar från. sa att de som tittar på vägarna torealize thatit tar mer än bara träna. Hesaidfolks måste avgöra hur muchthey ​​ska äta varje dag.

saker kommer att faktor i, sa han. spelar ingen roll vad du har på om du inte tittar på hela bilden. sa att en fitnessspårare kunde hjälpa någon att bestämma hur mycket motion de behöver göra om de också räknar ut hur mycket de behöver äta.

Få bryta nyheter, väder och trafik på språng. Ladda ner ABC27 News App och ABC27 Weather App för din telefon och surfplatta.

Dela det här: Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i nytt fönster) Dela på Facebook (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Pinterest (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Tumblr Klicka för att dela på Reddit (öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på LinkedIn (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Reddit Klicka för att dela på Skype (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att skicka detta till din Kindle-enhet (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på WhatsApp (Öppnas i nytt fönster) i nytt fönster)
bra mat för viktnedgång Fitness trackers kanske inte hjälper dig att gå ner i vikt