gå ner 10 kg på en månad Fitness Trackers och viktminskning

kost för viktminskning Fitness trackers och viktminskning

Fitness trackers är alla raserier dessa dagar. Men en ny studie, en av de största och längsta hittills, tyder på att för vissa, har de förmodligen inte hjälpt till viktminskning. Consumer Reports förklarar vilka fitness trackers som egentligen är bra för och avslöjar de bästa valen i sina exklusiva betyg.

En 2016-studie spårade 800 vuxna i ett år. De flesta hade Fitbits och loggade 50 tusen till 70 tusen steg per vecka. Men efter bara sex månader visade ingen av dem förbättring i vikt eller blodtryck. Och efter ett år slutade 90 procent att använda sitt Fitbit helt och hållet.

Consumer Reports tester fitness trackers för stegräkning och hjärtfrekvensövervakningsnoggrannhet, vattenmotstånd, användarvänlighet och parning och läsbarhet i starkt och lågt ljus.

Konsumentrapporter ‘Topprankade trackers är:

Fitbit Surge för 250 dollar

Tom Tom Spark Cardio Plus Music för $ 130

Garmin VivoSmart för 150 kronor.

Consumer Reports nåde fram till tillverkarna av Fitbit, som sa: ‘Fitbit fortsätter att satsa på utveckling av nya enheter och innovativa motivationsverktyg och sociala funktioner för att ytterligare öka användarengagemanget och hjälpa individer att uppnå sina hälso- och fitnessmål. alla typer av produkter, inklusive apparater, bilbilar och elektroniska redskap, finns på Consumer Reports hemsida.

Dela det här: Dela på Facebook (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Reddit (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Tumblr Klicka för att dela ut på LinkedIn (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på LinkedIn (Öppnas i nytt fönster) Klicka för att dela på Ficka (öppnas i nytt fönster) Klicka för att skicka detta till din Kindle-enhet (öppnas i nytt fönster)
gå ner 10 kg på en månad Fitness Trackers och viktminskning