gå ner 15 kg Finns på Farmers Markets and When

viktminskning träning Finns på Farmers Markets and When

 kopp granulärt socker, eller att smaka

kopp Lairds Apple Jack (ett äpplebrandy producerat i Colts Neck, NJ eller använd ett äpplebrandy efter eget val) För ett icke alkoholiskt alternativ, ersätt lika stora mängder äppeljuice eller äppelcider.

Kasta försiktigt frukt med socker, Apple Jack och citronsaft. Stänk med 3 TBS mjöl. (Om frukten är väldigt saftig, dränera lite eller tillsätt lite mer mjöl.) Kasta försiktigt. Sprid frukt i beredd pan; avsätta.

Topping: I matprocessor eller mixer, bearbetar valnötter till fin; överföra till en skål; tillsätt havre, brunt socker, kanel och kvarvarande mjöl. Använd en konditorblandare, skär smör i havreblandningen tills det är smuligt. Lägg till återstående hackade valnötter. Stänk blandningen jämnt över frukt.

Baka 20 till 25 minuter tills frukt är ömt och toppning är guldbrun. Servera varma, med vispad grädde, om så önskas. Serverar 12.

Jersey Summer Fruit Crisp Recept via staten New Jersey,
gå ner 15 kg Finns på Farmers Markets and When
Department of Agriculture webbplats. All annan text och bilderHarmony Media, NJ. Ingen del av denna artikel får reproduceras utan skriftligt tillstånd.

är ägaren till Harmony Media, NJ, utgivaren av Jersey City Independent och bloggar om urbana trädgårdsarbete vid gräva en väg. Hon har bott i Jersey City sedan 1999 och är bosatt i Heights-delen med sin fru Beth Achenbach. De var de första par som filmade som juridiska inhemska partners i Jersey City. Cat har över 10 års erfarenhet av kommunikation, marknadsföring och publicering, hon s studerade antropologi, konsthistoria, kvinnlig genusstudier, botanik, etnobotany och herbologi och hon är examen från Business Academy of the Rising Tide Capital Community. Hon är också en communityaktivist, registrerad väljare, gay rights activist, konstälskare, trädgårdsmästare, miljöaktivist och ett djurförespråkare.
gå ner 15 kg Finns på Farmers Markets and When