gå ner 15 kg Fitness rutiner är kända

kolhydratfri kost Fitness rutiner är kända

VD för marknadsföringsföretag Venture Communications och mor till fyra vuxna barn säger att hon tidigare blev så förbrukad av sitt arbete som det började påverka hennes övergripande välbefinnande. ‘Jag gick igenom en tid där jag alltid var på flygplan och i restauranger och jag började känna mig riktigt trött, säger Dickinson. ‘Jag trodde’ Det här är galet, jag gör inget fysiskt för att släppa stress. ” Så för fyra år sedan gick Dickinson till en livsstilsförändring genom att hyra en personlig tränare. Efter att ha bedömt hennes träningsbehov säger Dickinson att hennes tränare drev henne till bli en löpare. ‘Hon sa att springa skulle vara en stor fördel för min fitness nivå’, säger Dickinson, som sedan har avslutat en halv marathon i San Diego. Även om marknadsföring maven är dedikerad till regelbundna körningar utanför, arbetar hon ut på ett gym tre till fyra gånger i veckan. Dickinson säger att hon alltid arbetar ute på morgonen och gör en blandning av viktträning med fria vikter i ca 45 minuter följt av att springa på löpbandet eller utomhus i 30 minuter. Hennes viktträning inkluderar bänkpressar, axel pressar och bröstpressar, och hennes tränare håller hennes träningspass intressanta genom att slänga in varierade övningar som jumping jacks, springande trappor eller situps.Dickinson finner att arbeta på sin kärna speciellt utmanande. ‘Sit-ups är alltid riktigt svåra där e är tider jag bara vill dö,
gå ner 15 kg Fitness rutiner är kända
säger Dickinson med ett skratt. Men hon håller på med hennes regim har gett henne mer nöje än smärta, och Dickinson säger att hon känner sig mer produktiv på grund av den. ‘Jag känner mig starkare och jag känner att jag går strax , Säger Dickinson. ‘Jag känner mig mer i stånd att ta itu med vad som kommer mitt sätt.’ Dickinson, som regelbundet reser mellan Calgary och Toronto och äter ofta ut, hanterar också sin vikt genom att räkna med kalorier. ‘Jag vet hur många kalorier jag gillar Jag njuter av att jag skar på andra ställen, säger hon. Men när det gäller hennes träningsrutin försöker Dragon inte vara för svårt för sig själv. ‘Du borde inte känna mig så regimerad att du glömmer att du gör det för att njuta ditt liv mer ‘, säger hon. maila den här artikeln Dela den här artikeln Kalla kalorier, gå ner i vikt: Det är inte en snabb fix, men det är en effektiv en. Människor motiverar mammor för att bli aktiva och slå postpartum bluesPump upp dina ben för kraft och hjärthälsa Med tanke på centrum: Livet i teatern kräver styrka och energi,
gå ner 15 kg Fitness rutiner är kända
skådespelerska säger En hälsosam kost erbjuder en fest av smaker. Att vara en bra kock är ingen ursäkt för att vara överviktig. Sabotering av dina hälso- och fitnessmål? Det är dags att ändra din inställningEn maila den här artikeln Dela den här artikeln {displayName} Postmedia vill förbättra din läsupplevelse och dela med dig de bästa erbjudandena och kampanjer från våra annonsörer. Informationen nedan kommer att användas för att optimera innehållet och göra Annonser över nätverket är relevantare för dig. Du kan alltid ändra informationen du delar med oss ​​genom att redigera din profil.